Maska za zavarivanje Guardian 50

Međimurka BS - centar alata logo

Maska za zavarivanje Guardian 50 u potpunosti je sklopljena i spremna za korištenje. Podesiva je i savršeno odgovara svakome variocu.

Ne stavljati teške predmete na ili u masku, čuvati od pada – kako se komponente nebi oštetile.

719,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Maska za zavarivanje Guardian 50 Böhler pogodna za zavarivanje i brušenje. Izrađena je od visoko kvalitetne plastike otporne na ogrebotine.

Primjena tehnologije tekućih kristala omogućuje automatsko zamračenje kazete. Ponašanje tekućih kristala kontrolira se elektronskim impulsima, ovisno o intenzitetu upadne svjetlosti.

UV / IR filter se koristi za zaštitu oka od oštećenja oka. Ugrađena je u kasetu i zaustavlja UV i IR zrake, bez obzira na to radi li se o načinu rada ili stanju pripravnosti.

Stražnji zaslon štiti kasetu od dima i prašine. Zamijenjen prljavštinom ili ogrebotinama. Senzori reagiraju na trenutak intenzivnog svjetla i šalju signal aktivacije u sjeni. Prednja ploča štiti kazetu od mehaničkog udara i prskanja tijekom rada. Redovita zamjena za kontaminaciju, grebanje i smanjenje ukupne vidljivosti.

 

 

Tehničke značajke

Veličina tražila 50 x 100 mm
Trajna pomrčina DIN 4
Stupanj pomračenja DIN 9 – DIN 13
Funkcija “Kutna brusilica” da
Klasifikacija prema EN379 1/1/1/2
Senzori 4

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Maska za zavarivanje Guardian 50”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest