Maska za zavarivanje KAIMAN

Maska za zavarivanje KAIMAN FIT FOR T-LINK s automatskim tamnjenjem opremljena je s 4 senzora, unutrašnjim komandama i sustavom True Color za čisti pogled. Lagana i udobna kaciga za varenje. Kaiman maska ima ergonomska pokrivala za glavu s više regulacija. Pokreće je baterija (CR203 Li) + solarne ćelije. Zamjenjive baterije. 

399,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Maska za zavarivanje KAIMAN je automatska maska za zavarivanje i novi je proizvod iz serije Sacit®, a odličan je omjer kvalitete i cijene.  Maska za zavarivanje KAIMAN FIT FOR T -LINK je idealna za sve primjene.

KAIMAN kaciga za zavarivanje opremljena je s 4 senzora, unutrašnjim komandama i sistemom True Color koji osigurava čisti i jasan vid, omogućuje radniku lako razlućivanje predmeta u radnoj zoni s minimalnim opterećenjem oka.

Kaiman kaciga opremljena je za T-LINK®, Trafimet patentirani sustav zaštite očiju. T-LINK® sustav može automatski odrediti vrijeme otvaranja filtera, u zavisnosti od toga da li radnik vrši kratko (točkasto zavarivanje) ili dugo zavarivanje. T-Link® sustav na taj način garantira maksimalnu zaštitu očiju i odličnu brzinu rada.

Povezivanje maske putem T-LINK-a je moguće isključivo ako vas aparat podržava isti sustav.

 

Tehničke značajke

Zamjenjiva baterija: Da
Optička klasa: 1/1/1/2
Dimenzije prikazane površine: 100 x 53mm
Dimenzije filtera: 110 x 90 x 9mm
Senzora: 4
Vanjska regulacija sjene: DIN 4 / 9-13
Vrijeme preklopa: <0,3 ms
Vanjska kontrola kašnjenja:: 0,1 – 1,0 s
Indikator ispraznjenosti baterije: Da
Težina: 470 gr.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Maska za zavarivanje KAIMAN”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest