Metla za terasu combisystem GARDENA (3609-20)

Metla za terasu combisystem GARDENA (3609-20) ima radnu širinu od 32 cm i prikladna je za čišćenje vrtne terase ili balkona.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

131,35kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Metla za terasu combisystem GARDENA (3609-20) ima radnu širinu od 32 cm i prikladna je za čišćenje vrtne terase ili balkona.

Čvrste i fleksibilne čekinje od polipropilena za optimalno čišćenje. Glava je izrađena od visokokvalitetne plastike.

Metla za terase prikladna je za upotrebu sa svim drškama GARDENA combisystem, ali GARDENA, ovisno o visini korisnika, preporučuje dršku duljine 130 cm.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

 

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na dršku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim drškama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li drška biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Čvrsto

Metla za terase GARDENA combisystem ima čvrste i fleksibilne čekinje izrađene od polipropilena, a sama je izrađena od visokokvalitetne plastike za visoku razinu stabilnosti i dugi vijek trajanja.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3609-20
Radna širina   32 cm
Preporučena duljina ručke   130 cm
Materijali   tijelo od visokokvalitetne plastike, elastična vlakna od polipropilena
Područje primjene  čišćenje terase

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Metla za terasu combisystem GARDENA (3609-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest