Vješalica za alat GARDENA (3501-20)

Vješalica za alat GARDENA (3501-20) od aluminijskog nosača s držačima od plastike pojačane staklenim vlaknima sa  pocinčanim čeličnim vješalicama s nepovezanim pojedinačnim držačima promjera od 18 do 40 mm.

Svaki držač ima ukupni kapacitet od 10 kg. Kompletna vješalica za alat ima ukupni kapacitet težine do 60 kg, a isporučuje se sa vijcima i zidnim utikačima.

240,31kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Vješalica za alat GARDENA (3501-20) je pričvršćena na zid i blagodat je za svakoga tko voli urednost. Kada sve ima svoje mjesto, svaki posao je olakšan.

Alatni stalak sastoji se od aluminijskog nosača s držačima od plastike pojačane staklenim vlaknima. Pocinčane čelične vješalice s nepovezanim pojedinačnim držačima promjera od 18 do 40 mm. 

Kućni i vrtni alat, spojni combisystem alat (npr. metle, grablje, motke), uređaji za spajanje sustava Original GADENA System (mlaznica, prskalice..), ili drugi pribor (kao npr. škare) mogu  se pohraniti na dostupan način koji štedi prostor.

Sada imate sve što je potrebno vidljivo na prvi pogled i jednostavo pristupačno. Ako želite – možete kombinirati sve alate i proizvode kako bi odgovarali vašim potrebama.

Imat ćete sustav u skladištu vrtnih alata i još više pojednostaviti svoje dnevno vrtlarenje.

Svaki držač ima ukupni kapacitet od 10 kg. Kompletna vješalica za alat ima ukupni kapacitet težine do 60 kg, a isporučuje se sa vijcima i zidnim utikačima.

 

Praktična

Sve ima svoje mjesto: držač alata za alatke combisystem, dodatne kuke za skladištenje raznih proizvoda (npr. škara s petljom, ostali korisni pribor) i posebna vješalica za dodatke Original GARDENA sustava kao što su mlaznice, prskalice itd.

 

Fleksibilna

Pohrana različitih ručaka (promjer 18 – 40 mm): drvene i aluminijske ručke, teleskopske ručke, ergoline ručke itd.

 

Robusna

Do 10kg po pojedinačnom držaču i maskimalno do 60kg ukupnog tereta po cijelome stalku vješalice.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3501-20
Ukupan teret po pojedinačnom držaču   maksimalno 10kg
Ukupan teret po cijelom stalku   maksimalno 60 kg
Širina   78 cm
Materijal   vješalica od aluminija s držačima od plastike pojačane staklenim vlaknima, vješalice od pocinčanog čelika s premazom protiv klizanja
Područje primjene   ušteda prostora kod skladištenja kućnih aparata i vrtnih alata, adaptacijskih i alata sustava combisystem i Original GARDENA System te ostalog korisnog pribora

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vješalica za alat GARDENA (3501-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest