Lopatica za cvijeće combisystem GARDENA (8929-20)

Lopatica za cvijeće combisystem GARDENA (8929-20) radne povšine 8,5cm najbolji je alat za sadnju i presađivanje cvijeća ili drugih biljaka na gredicama, u cvjetnim koritima i lončanicama.

Proizvodi se od visokokvalitetnog čelika, a duroplast premaz osigurava dug životni vijek proizvoda.

69,02kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Lopatica za cvijeće combisystem GARDENA (8929-20) je najbolji alat za sadnju i presađivanje cvijeća ili drugih biljaka na gredicama, u cvjetnim koritima i lončanicama.

Ergonomski oblikovana ručka, s integriranom mekom komponentom, savršeno leži u ruci. Nagnuta je pri kraju kako bi se spriječilo klizanje. Za praktični rad bez saginjanja, ručka se lako može zamijeniti i produžiti sa bilo kojom ručkom combisystema.

Lopatica za cvijeće combisystem proizvodi se od visokokvalitetnog čelika. Duroplast premaz osigurava dug životni vijek proizvoda.

Visoka kvaliteta znači odličan i izdržljiv proizvod, zbog čega GARDENA nudi 25-godišnje jamstvo.

 

Udobno rukovanje

Ergonomski oblikovana ručka ima mekanu komponentu koja pruža veću udobnost rukovanja. Nagnuti krajevi ručke sprječavaju klizanje ruke.

 

Fleksibilna uporaba

Ručni alati combisystem su posebno fleksibilni, budući da se mogu koristiti s bilo kojom ručicom kombiniranog sustava. To se postiže jednostavnim otpuštanjem ručke pomoću mekog plastičnog vijka, pričvršćivanjem druge ručke i čvrsto pričvršćivanjem na mjesto.

 

Zaštita od korozije

Čelik visoke kvalitete i Duroplast prevlaka štite ručne alate od korozije, čine ih otpornim na prljavštinu i izuzetno čvrstim.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla  8929-20
Radna širina  8,5 cm
Materijal   visokokvalitetni čelik s navlakom
Područje primjene   sadnja i presađivanje
Posebnosti   zaštita od korozije,moguće produljenje, fiksni učvrsni vijak

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lopatica za cvijeće combisystem GARDENA (8929-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest