Lopata za snijeg plava PVC 55 cm

Međimurka BS - centar alata logo

Lopata za snijeg plava PVC 55 cm odolijeva temperaturama do -20 °C i odličan je izbor za učinkovito čišćenje snijega sa prilaza, puteva, parkova i ostalih područja.

Plastična glava širine 55 cm ima rebrasta ojačanja i podignute strane zagrabljena količina snijega nebi ispadala.

119,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Lopata za snijeg plava PVC 55 cm odolijeva temperaturama do -20 °C i odličan je izbor za učinkovito čišćenje snijega sa prilaza, puteva, parkova i ostalih područja.

Plastična glava širine 55 cm ima rebrasta ojačanja i podignute strane zagrabljena količina snijega nebi ispadala.  Aluminijska oštrica uz donji rub lopate efikasno čini lopatu čvršćom ako zapnete u led ili tvrđi snijeg.

Fiksna ergonomska aluminijska drška dugačka odlično leži u ruci i obložena je ne klizajućom plastikom koja štiti od niskih temperatura. D-ručka jamči čvrsti zahvat i učinkovito čišćenje snijega te smanjuje opterećenje na leđa. Ova lopata osvojit će vas malom težinom i robusnošću.

Tehničke značajke

 

 

Namjena  lopata za čišćenje snijega
Boja glave:   plava
Radna širina:   55 cm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Lopata za snijeg plava PVC 55 cm”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest