Motorna kosilica RM 3 RT STIHL

Stihl logo

Motorna kosilica RM 3 RT STIHL je snažna kosilica na 3 kotača opremljena ReadyStart sustavom pokretanja i pogonom na stražnje kotače. Konstrukcija s 3 kotača, te sa zakretnim prednjim kotačem čini ovu kosilicu posebno upravljivom.

To olakšava košnju oko stabala i grmlja. Laka preinaka s bočnog izbacivanja otkosa u funkciju mljevenja otkosa. Quick-Fix brzi napinjači olakšavaju sklapanje i transport uređaja.

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

5.500,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

STIHL samohodna rotaciona motorna kosilica RM 3 RT ima stražnji pogon, širinu kućišta 48 cm, B&S 650 EXi series motor, 163 cm³. Izbacivanje je bočno ili malčiranje, a predviđena je za košnju površina do 2000 m².

STIHL benzinska kosilica RM 3 RT izdvaja se kao posebno robusna kosilica na 3 kotača za košnju većih površina. Ovaj model posebno je okretan i lako upravljiv zahvaljujući zakretnom prednjem kotaču. Time košnja na površinama s brojnim preprekama kao što su ukrasno grmlje ili stabla – postaje još jednostavnija. Vama ostaje samo da izaberete kanite li ovu kosilicu koristiti na način da otkos izbacuje postrance iz kućišta ili da upotrebom noža za mljevenje otkosa malčira pokošenu travu.

Optimalan izgled pokošenog travnjaka još lakše je postići korištenjem pet-stupanjskog centralnog podešavanja visine košnje. Sustav brzog otpuštanja i pritezanja upravljačke ručke Quick-Fix pobrinuti će se da brzo i bez muke sklapate odnosno rasklapate ručku radi transporta, skladištenja ili pak rada sa strojem.

Obloga ručke Super-Softgriff

Obloga ručke Super-Softgriff na STIHL kosilicama služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja uređajima.

 

Funkcija usitnjavanja

Ako kosimo s blokiranim izlaznim tunelom za otkos kosilica djeluje kao uređaj za usitanjavanje otkosa. Na ovaj način otkos biva usitnjen do u vrlo fine čestice, čime se tlu osiguravaju hranjive tvari i vlaga jer otkos ostaje na zemlji u obliku finog saga prirodnog materijala.

 

Košnja s bočnim izbacivanjem otkosa

Prilikom košnje s otvorenim postranim zaklopcem koji zatvara prostor za košnju otkos biva izbacivan radi sušenja i lakšeg naknadnog skupljanja.

 

Sustav olakšanog pokretanja motora ReadyStart

Motor ove kosilice opremljan je inovativnim sustavom za olakšano pokretanje pogonskog uređaja ReadyStart. Sustav omogućuje olakšano pokretanje s uštedom snage. Motor je opremljen automatskim čokom, koji prepoznaje temperaturu motora i s obzirom na koju se automatski podešava.

 

Tri kotača

Kotači na STIHL kosilici, unatoč maloj masi, iznimno su robusni i dugovječni. Opremljeni su s dva kuglična ležaja. Pogonski kotači svoju veliku vlačnu moć i stabilnost smjera vožnje zahvaljuju solidnom profilu integriranom u gaznu površinu kotača. Fiksni ili fleksibilan: prednji kotač slobodno se zakreće i omogućava bolje manevriranje oko prepreka, ako ga ne blokiramo. U tom slučaju košnja biva preciznija i lakša, kosimo li uz zid ili prepreku.

 

 

 

Model STIHL RM 3 RT
Br. Artikla 6361 011 3415
Tehničke specifikacije
Proizvođač motora Briggs & Stratton
Serija motora 650 EXi Series™
Radna zapremina 163 cm³
Neto snaga motora 2,40 kW kod 2800 o/min
Zapremina spremnika 1,0 lit.
Pogon kosilice
Sistem pogona Samohodna s jednom brzinom
Pogonska osovina Zadnja
Ostale karakteristike
Tip rukohvata Ergonomski, brzo sklopiv
Težina kosilice 30,00 kg
Kućište kosilice
Materijal kućišta Čelik
Sistem kućišta Bočno izbacivanje, malčiranje
Širina kućišta 48 cm
Podešavanje visine košnje 25 mm – 80 mm
Način podešavanja 5-struko – osovina – prednji kotač

 

 

Pogledajte katalog STIHL proizvoda.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorna kosilica RM 3 RT STIHL”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest