Mreža za perad

Verdelook logo

Četvrtasta plastična mreža primarno je namjenjena za ograđivanje peradi, no može poslužiti i kao ograda za dvorište, ili kao mreža za veće kaveze (npr. kokošinjac).

Dostupne dvije dimenzije, boja crna ili siva.

Okna crne plastične mreže za perad (u dimenzijama 1m x 10m i 1m x 1m) su veličine 16x16mm dok su okna sive mreže 27x24mm.

Od 4,57kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Plastična vrtna mreža za perad s kvadratičastim oknima veličine fleksibilna je i izdržljiva. Četvrtasta plastična mreža primarno je namjenjena za ograđivanje peradi, no može poslužiti i kao ograda za dvorište, ili kao mreža za veće kaveze (npr. kokošinjac). Možete je postaviti uz postojeću ogradu ili postaviti kao samostalnu ogradu pričvršćenu za stupove.

Izrađena je od PP materijala (polipropilena), UV stabilizirana. Ne izvija se niti deformira, lako se oblikuje i postavlja. Može se primijeniti na bilo koju ogradu ili vrata.

Boja: crna, siva

Napomena: Okna crne plastične mreže za perad (u dimenzijama 1m x 10m i 1m x 1m) su veličine 16x16mm dok su okna sive mreže 27x24mm.

 

 

Tehnički podaci

Kataloški brojevi:    448/1 | 448/2 | 448
Dimenzije (m):    1×10 | 1×1
Boja:   crna | siva
Namjena:   ograda za perad, kaveze, plastična ograda

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Mreža za perad”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest