Rider 214TC Husqvarna

Husqvarna logo

Multifunkcionalan Rider 214TC Husqvarna jednostavan je za upravljati sa visokom razinom učinkovitosti i lakoću korištenja.

Zahvaljujući dodacima kao što su daska za snijeg, prikolica, razbacivač, grablje za mahovinu vi ga možete koristiti tijekom cijele godine.

 

31.800,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Snažan Rider 214TC Husqvarna s dvocilindarskim motorom za Combi rezno kućište od 94 cm koje omogućuje BioClip® malčiranje i košnju sa stražnjim izbacivanjem.

Prikladan za kućevlasnike koji traže visoku razinu učinkovitosti, lakoću korištenja, superiorno manevriranje i upravljivost kako bi uživali u košnji. Napredan volan i rezno kućište sprijeda osiguravaju dobru okretnost, odličan pristup težim dijelovima uz dobru vidljivost vaše radne površine.

Pedalom reguliran hidrostatski prijenos, lako dostupne kontrole i automatsko pokretanje noževa čini ovakvu vrste košnje odmorom. Rezno kućište lako se diže i time priprema za servisni položaj i jednostavno čišćenje. Ovaj Rider se može koristiti u svim sezonama.

Zahvaljujući dodacima kao što su daska za snijeg, prikolica, razbacivač, grablje za mahovinu vi ga možete koristiti tijekom cijele godine.

 

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

Jedinstven zglobni upravljački sistem omogućava zakretanje stražnjih kotača. Rezultat je odlična upravljivost sa minimalnim radijusom okretanja. Brzo i lako pokrenite Rider pod bilo kojim vremenskim uvjetima. Nije potrebno koristiti čok, samo okrenite ključ i krećete u posao.

KOMBI REZNO KUĆIŠTE 

Rezno kućište postavljeno sprijeda za odličnu dostupnost u kutovima, ispod grmlja, ispod klupa itd. Kombi rezno kućište nudi dva rezna sistema. Odaberite između BioClip® za fertilizaciju travnjaka i bočno izbacivanje za područja s visokom i gustom travom.

REZNO KUĆIŠTE S TRI NOŽA

Rezno kućište s tri oštrice noža nudi prvoklasnu košnju na obje strane i osigurava jednakomjernu visinu pokošene trave.

BIOCLIP® (usitnjavanje)

BioClip® (usitnjavanje) omogućava možda najbolje rezultate košenja na često košenim površinama. Trava se sjecka na fine komadiće koja se brzo pretvara u gnojivo.

 

 

 

Tehnički podaci

 

PROIZVOĐAČ Husqvarna
IZLAZNA SNAGA MOTORA 9.9 kW /  3100 rpm
ŠIRINA KOŠNJE 94
BRZINA  9.5 km/h
BROJ CILINDARA 2
ZAPREMINA REZERVOARA  12 L
NAZIV MOTORA  Intek V-Twin (Briggs & Stratton) 
ZAPREMINA MOTORA   656 cm³
VISINA KOŠNJE  25-75 mm
BROJ NOŽEVA  3
TEŽINA  254 kg
KUĆIŠTE čelik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rider 214TC Husqvarna”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest