Škare za živicu EnergyCut GARDENA (12303-20)

Škare za živicu EnergyCut svojom neusporedivom značajkom 2 u 1 nude najbolju kombinaciju brzog i snažnog rada te visoke učinkovitosti.

Imaju mekani amortizer koji osigurava dobru amortizaciju te olakšava rad i smanjuje pritisak na zglobove.

341,88kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Škare za živicu EnergyCut GARDENA (12303-20) ulijevaju povjerenje svojom neusporedivom značajkom 2 u 1, zahvaljujući kojoj nude najbolju kombinaciju brzog i snažnog rada te visoke učinkovitosti. Pri rezanju živice, grmova ili grmlja može se dogoditi da veća grana spriječi u potpunosti pravilnu rezidbu. U takvim slučajevima možete jednostavno pritisnuti tipku i aktivirati dodatnu snagu! Povećavanjem kuta otvaranja stvarate dodatnu silu primijenjujući sistem poluge.
Uobičajeni modus rezanja savršeno odrađuje svoj posao i pogodan je za brzo rezanje s visokom učinkovitošću. To omogućavaju nazubljeni rubovi noževa koji su dodatno premazani neljepljivim premazom, što rezultira nemogućnošću prijanjanja materijala koji se reže. Pomoću dva načina rezanja vrtni poslovi su u vašim rukama. Ujedno, osigurana je i udobnost vaših ruku! Ručke EnergyCut škara oblikovane su prema detaljno promišljenoj ergonomiji. Okrugli, ergonomski oblik posebno se osjeti prilikom rada u vašem vrtu. U kombinaciji s dobrim prijenosom i amortizacijom, tijekom rezidbe dugo nećete osjećati zamor u vašim rukama. Sada se možete veseliti vrtnim radovima zahvaljujući moćnim 2 u 1 EnergyCut škarama za živicu.

 

 

Proljeće u vašoj rezidbi

GARDENA škare za živicu imaju mekani amortizer koji osigurava dobru amortizaciju te olakšava rad i smanjuje pritisak na zglobove.

 

Neljepljivi premaz

Oštrice su premazane neljepljivim premazom. Tako se smanjuje trenje, osigurava lako čišćenje i škare štite od hrđe.

 

Savršeno pristaje u rukama – ErgoTec

GARDENA Škare za živicu karakteriziraju ErgoTec ručke. One su okrugle i dobro izbalansirane te stoga imaju odličan ergonomski oblik za rezanje živice, tako da škare savršeno leže u rukama u svakom položaju.

 

Oštro kao britva – efikasan rez

Oštrice ovih škara za živicu imaju nazubljen rub koji će vam dobro služiti. To je zato što oštrica uvijek postiže visoku razinu učinkovitosti prilikom rezanja velikih površina. Nazubljeni rub zadržava rezani materijal u području rezanja škara i sprječava njegovo klizanje. To rezultira većom učinkovitošću, posebno kod rezanja velikih površina.

 

Iskoristite dodatnu snagu – do 2,5 x više snage

Samo EnergyCut škare imaju patentiranu opciju dodatne snage. Pritiskom na gumb možete mijenjati način rezidbe iz brze rezidbe za tanje grančice u snažnu rezidbu za deblje grane. Porast u snazi putem prijenosa rezultira sa dva i pol puta više snage.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   12303-20
Ukupna duljina   601 mm
 Duljina noževa   230 mm
Brušenje   valovito
Oštrice   premazane neljepljivim slojem

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Škare za živicu EnergyCut GARDENA (12303-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest