Škare za živicu PrecisionCut GARDENA (12302-30)

Robusne čelične ravne oštrice su premazane ljepljivim slojem za čisti i precizan rez.

Lagane su i ergonomski oblikovane, što omogućuje olakšan rad bez umaranja.

205,11kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Ako imate na umu poseban oblik za svoju živicu, grmove ili drvo, škare za živicu PrecisionCut GARDENA (12302-30) pomoći će vam da ostvarite svoju viziju. Možete računati na pouzdanost ovih škara za živicu – što potvrđuje i 25-godišnje jamstvo proizvođača. Praktične škare za žive ograde imaju ravne i vrlo oštre noževe tako da je svaki rez uspješan. Osim toga, robusne čelične oštrice su premazane ljepljivim slojem, tako da odrezani komadi ne ostaju zalijepljeni za njih. Koristeći ove popularne škare u obliku slova Z, lako možete pretvoriti stabla i grmove u sferni ili spiralni oblik.
Ali to nije sve, jer posao znatno olakšavaju i druge praktične karaktetistike. Škare za živicu savršeno se uklapaju u vaše ruke pomoću ErgoTec ručki. Osim toga, izuzetno su lagane, jer su ručke izrađene od plastike ojačane vlaknima, ali uvijek nude čvrst i siguran zahvat. Prilikom dužeg rada, mala težinaškara će se pokazati vrlo korisnom. U kombinaciji s izvrsnim amortizerom za ublažavanje udaraca neće biti znakova umora, jer zglobovi i ruke nikada nisu podvrgnuti ekstremnom stresu.

 

Neljepljivi premaz

Oštrice su premazane neljepljivim premazom. Tako se smanjuje trenje, osigurava lako čišćenje i škare štite od hrđe.

 

Proljeće u vašoj rezidbi

GARDENA škare za živicu imaju mekani amortizer koji osigurava dobru amortizaciju te olakšava rad i smanjuje pritisak na zglobove.

 

Savršeno pristaje u rukama – ErgoTec

GARDENA Škare za živicu karakteriziraju ErgoTec ručke. One su okrugle i dobro izbalansirane te stoga imaju odličan ergonomski oblik za rezanje živice, tako da škare savršeno leže u rukama u svakom položaju.

 

Olakšavaju vaše poslove u vrtu

Zbog upotrebe ručki izrađenih od plastike ojačane vlaknima, ove škare imaju malu težinu. To štedi snagu i energiju, pa sa škarama možete dugo raditi bez da se umorite.

 

Snažne i čvrste

PrecisionCut škare sadrže robusne čelične noževe, koji su izdržljivi i vrlo oštri. Ovi ravni noževi savršeni su za precizno rezanje. Oni će zaštititi vaše živice u bilo koji željeni oblik.

 

Njegujte svoju kreativnost

Zahvaljujući ravnim noževima PrecisionCut škara, moći ćete precizno rezati. Škare za živicu savršene su za detaljan rad odnosno rezanje grmlja i živice u određene oblike poput popularne kugle ili spirale. Poseban Z-oblik škara pomaže pri izrezivanju i oblikovanju različitih oblika grmlja i živice.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   12302-30
Ukupna duljina   407 cm
 Duljina noževa   180 mm
Brušenje   ravan rez

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Škare za živicu PrecisionCut GARDENA (12302-30)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest