Uranjajuća crpka Comfort 9000 aquasensor GARDENA (1783-20)

Zamislite da ste na putu i ne primijetite da je vaš podrum poplavljen. Da biste se zaštitili od takvih iznenađenja, snažna uranjajuća crpka Comfort 9000 aquasensor prava je crpka za vas.

Pomoću ugrađene funkcije aquasensor crpka Comfort 9000 se automatski uključuje čim razina vode dosegne malih 5 mm i brzo i snažno prazni. Time se učinkovito sprječava veća šteta koju uzrokuje voda – i kad niste kod kuće.

 

1.338,45kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Kod uranjajuće crpke Comfort 9000 aquasensor razine uključenja i isključenja mogu se namjestiti. Pomoću prilagodljivog postolja, moguće je ravno usisavanje do 1 mm.

Moguće je ispustiti svu vodu, a kao rezultat ostaje suhi pod. Ne može biti lakše ili sigurnije. Zbog kompaktnog oblika uranjajuće crpke 9000 aquasensor, ni uska područja ne predstavljaju problem.

Crpka Comfort 9000 aquasensor može snažno isprazniti ili crpiti prljavu vodu s česticama prljavštine promjera do 5 mm. Robusno kućište od plastike ojačane staklenim vlaknima, izdržljivi rotor crpke i tihi motor s kondenzatorom i prekidačem pregrijavanja koji nije potrebno održavati jamče dugotrajnost.

Posebno kompaktna i robusna crpka ima 10-metarski kabel za spajanje koji omogućuje univerzalnu upotrebu – čak i na velikim dubinama. Zahvaljujući univerzalnom priključku s crpkom se mogu spojiti crijeva od 13 mm (1/2″), 16 mm (5/8″), 19 mm (3/4″), 25 mm (1″) and 38 mm (1 1/2″).

 

Maksimalna sigurnost

Pomoću funkcije GARDENA aquasensor crpka se automatski uključuje čim razina vode dosegne malih 5 mm. Time se sprječavaju veća oštećenja koja bi mogla prouzročiti voda. Ponovno automatsko isključivanje crpke može se također fleksibilno postaviti – pomoću dva neovisna senzora.

 

Isušivanje do 1 mm

Prilagodljivo postolje crpke omogućuje ravno usisavanje do minimalne razine preostale vode od 1 mm. Usisuje se gotovo sva voda, a kao rezultat ostaje suhi pod.

 

Stalan ručni način rada

Zahvaljujući senzorima automatskog uključivanja i isključivanja s mogućnošću pojedinačnog namještanja moguć je i ručni način rada.

 

Korištenje bez problema

Robusno kućište od plastike ojačane staklenim vlaknima, izdržljivi rotor crpke i tihi motor s kondenzatorom i zaštitom od pregrijavanja koji nije potrebno održavati jamče dugotrajnost.

 

Pojedinačno spajanje

Zahvaljujući univerzalnom priključku moguće je spajati crijeva u rasponu od 13 mm (1/2″) do 38 mm (1 1/2″).

 

Tehničke značajke:

 

Kataloški broj 1783-20
Snaga 320 W
Max delivery capacity 9000 l/h
Max delivery head 7 m
Flat suction down to 1 mm
Max pressure 0,7 bar
Max submersion depth 7 m
Max self-priming suction 8 m
Maximum particle size 5 mm
Max liquid temperature 35 ° C
Težina 3,8 kg
Dužina kabela 10 m
Vrsta kabela za napajanje H05 RNF
Razina električne zaštite IP X8

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Uranjajuća crpka Comfort 9000 aquasensor GARDENA (1783-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest