Vrtna crpka 5000/5 Comfort GARDENA (1734-20)

Vrtna crpka 5000/5 Comfort tiha je i ima odlične sigurnosne značajke za upotrebu u kući i vrtu. Zahvaljujući snažnom usisu i tlaku, crpka je idealna za zalijevanje, podizanje tlaka ili prijenos kišnice, čiste vode ili bazenske vode koja sadrži klor.

Vrtnu pumpu GARDENA 5000/5 Comfort krasi visoka razina sigurnosti i dug vijek trajanja koji su zajamčeni zahvaljujući inovativnoj sigurnosnoj funkciji crpke.

LED zaslon GARDENA 5000/5 Comfort koji je izrađen u boji prikazuje rad bez pogrešaka kao i probleme koji se mogu javiti tijekom rada crpke, a funkcija automatskog sigurnosnog isključivanja isključuje crpku ako je to potrebno da bi se spriječila oštećenja.

Vrtna pumpa GARDENA 5000/5 Comfort ima ugrađeni predfiltar koji dodatno osigurava rad crpke bez problema, a dvostruki odvodi, od kojih jedan okretan, omogućuju istodobnu upotrebu dva nastavka za zalijevanje.

2.009,98kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,,,

Opis

Vrtna crpka 5000/5 Comfort je jednostavna i praktična za korištenje. Veliki otvor za punjenje olakšava punjenje vrtne pumpe 5000/5 Comfort prije prvog korištenja, a zahvaljujući ergonomskoj ručki prenošenje crpke je jednostavno.

Gumene nožice ove vrtne pumpe jamče stabilno postavljanje i tihi rad s minimalno vibracija. U slučaju nadolazećeg mraza, crpka se jednostavno može isprazniti pomoću zasebnog ispusnog vijka.

Tvrtka GARDENA u potpunosti se oslanja na visokokvalitetne materijale za što dulji vijek trajanja. Keramička zaštita i sustav dvostrukih brtvi između motora i pogonskog rotora osiguravaju siguran rad i sprječavaju oštećenje crpke. Prekidač za toplinsku zaštitu štiti motor od pregrijavanja.

Napomena: Crpke GARDENA nisu prikladne za crpljenje morske vode, agresivnih ili lako zapaljivih sredstava ili hrane.

 

Visoka razina sigurnosti za dug vijek trajanja

Funkcija sigurnog crpljenja nudi optimalnu sigurnost tijekom crpljenja. Svijetli LED zaslon upozorava na probleme na usisnoj i tlačnoj strani. Ako je potrebno, automatsko sigurnosno isključivanje isključuje crpku prije nego što može doći do oštećenja. To sprječava oštećenje crpke, npr. slučajnim radom na suho.

 

Rad bez problema

Ugrađeni predfiltar štiti crpku od nečistoća i time omogućuje rad crpke bez problema.

 

Za fleksibilne primjene

Dvostruki odvodi, od kojih je jedan okretan, omogućuju istodobnu upotrebu dvaju nastavaka za zalijevanje.

 

Tihi rad crpke

Gumene nožice jamče stabilno postavljanje crpke i tihi rad s minimalnim vibracijama.

 

Jednostavno za rukovanje

Veliki otvor za punjenje omogućuje jednostavno punjenje crpke prije rada – bez lijevka. Zahvaljujući ergonomskoj ručki crpka se jednostavno prenosi.

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1734-20
Snaga motora   1300 W
Najveća potisna količina   5000 l/h
Najveća potisna visina / tlak   50 m / 5 bar
Najveća usisna visina   8 m
Primjena  za navodnjavanje, pojačavanje tlaka, pretakanje i ispumpavanje

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtna crpka 5000/5 Comfort GARDENA (1734-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest