Zavjesa za vrata Rainbow

Verdelook logo

Zavjesa za vrata Rainbow, izrađena je od mekanih prozirnih spiralnih ukrasnih elemenata oko više-bojnih niti. Svojim elegantnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Dostupno u različitim dimenzijama.

Od 222,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Zavjesa za vrata Rainbow, izrađena je od mekanih prozirnih spiralnih ukrasnih elemenata sa više-bojnim dekoracijama. Svojim elegantnim izgledom ukrašava bilo koji prostor.

Pričvršćena je na čvrst PVC okvir koji se jednostavno postavlja i uklanja.

Ove dekorativne zavjese sastoje se od ukrasnih trakica koje se potresaju kod svakog prolaza ili malo jačeg vjetra, ugodno šuškaju te postaju vrhunac svakog interijera. Lagani su i mekani te ne stvaraju buku.

Pored dekorativnih svojstava, imaju i vrlo korisnu funkciju za vrijeme vruće sezone.

Zavjesa za vrata Rainbow omogućuje da držite vrata širom otvorena kako bi pustili svježi zrak u prostoriju, dok ujedno sprječava ulazak dosadnim letećim insektima. Zavjese protiv muha i insekata postavljene na ulazu, ne ometaju cirkulaciju zračnih struja.

Postavite li pak zavjesu unutra na prolaz između dvije sobe, zavjesa za vrata čini dizajn skladniji i prostor prostraniji. Pruža vizualni i praktični užitak. Također se mogu postaviti na prolazu gdje se spajaju dvije prostorije. Želite li da se prostor doima otvorenim a ujedno i odvojenim, na prolaz postavite zavjese za vrata.

Ukrasni elementi su prozirni, a zavjesa je dostupna u različitim dimenzijama.

 

 

 

Tehnički podaci

 

 

Kataloški brojevi:  801/16 | 801/17 | 801/18
Material:  PVC
Boja:  prozirna / šareni elementi
 Dimenzije (cm):  100 x 220 | 125 x 230 | 140 x 240

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zavjesa za vrata Rainbow”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest