AQUARIO M/8/PW/W

Kaminski umeci AQUARIO M/8/PW/W za centralno grijanje imaju tehnologiju i materijale koji su primijenjeni učinkovito, čvrsto, ekonomski i imaju ekološki sustav sa visokom učinkovitošću i sa niskom CO emisijom.

Prednja strana i tijelo otporni su na visoke temperature zahvaljujući visoko kvalitetnom čeliku koji je korišten u izradi.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

10.659,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Kaminski umeci AQUARIO M/8/PW/W za centralno grijanje imaju tehnologiju i materijale koji su primijenjeni učinkovito, čvrsto, ekonomski i imaju ekološki sustav sa visokom učinkovitošću i sa niskom CO emisijom.

Ugrađeni umetak s vodenim sustavom ne izgleda drugačije od tipičnog zračnog umetka. Samo proširuje prednosti potonjeg na mogućnost spajanja kamina sa sustavom centralnog grijanja.

Umetak je opremljen elegantnom i udobnom ručkom.

AQUARIO M/8/PW/W umetak za kamin na kruta goriva za centralno grijanje mogu biti korišteni na puno mjesta za montiranje zahvaljujući njegovim podešavajućim nogama.

Ima tijelo i prednju stranu otpornu na visoke temperature zahvaljujući visoko kvalitetnom čeliku koji je korišten u izradi.

 

Maksimalna iskoristivost energije

Aquario umetak je uređaj s vodenim sustavom čije je tijelo izrađeno od dvostrukih čeličnih zidova.

Učinkovit proces gorenja i održavanje temperature kako bi se toplina zadržala dulje zahvaljujući oblozi komore za sagorijevanje s Acumotte materijalom koji zadržava i povećava temperaturu u komori za sagorijevanje.

Poseban vodeni sustav omogućuje da se velika količina topline iz para prenosi u sustav grijanja, te na taj način ima visoku energetsku učinkovitost.

Više ekološkog izgaranja zahvaljujući dvostrukom deflektoru koji produžuje put ispušnih plinova.

Dvostruka regulacija ispusta dimnih plinova: gornja zaklopka koja omogućava regulaciju dimnjaka, donjeg prigušivača koji mijenja umetak između stupnja za gašenje do procesa paljenja.

Ventilacijski sustav komore za izgaranje djeluje isključivo izvana primanjem primarnog i sekundarnog zraka u komoru za izgaranje. Uobičajeno, umetak ima vanjski ulaz zraka promjera 125 mm koji omogućuje da se svježi zrak isporučuje u ložište iz vana. Odvajanje zraka odvija se u prostorima ispod donje ploče ognjišta.

Sustav čistog stakla (zračna zavjesa) omogućuje strujanje zraka između stakla i ložišta kamina tako da staklo kamina ostaje čisto.

Sustav naknadnog izgaranja odgovoran je za ograničavanje štetnih emisija u okoliš i poboljšanje učinkovitosti umetka. Zahvaljujući ovom rješenju, umetci postižu vrlo dobre parametre emisije CO (niska emisija CO).

 

 

Sigurnost na najvišoj razini

Prednji dio umetka opremljen je dvostrukom keramikom otpornom na toplinu i temperature do 800 ° C.  Staklo je certificirano za kvalitetu i sigurnost.

Zaštita od pregrijavanja pomoću ugrađene cijevi zavojnice – ulaz / izlaz 1/2 “.  Tijelo i prednji dio umetka otporni na visoke temperature zahvaljujući upotrebi visokokvalitetnog čelika.

 

Svi kaminski ulošci, pa tako i modeli Aquario, imaju 5 godina jamstva.

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model: AQUARIO M/8/PW/W
Nazivna snaga (kW):  8
Prosječna snaga vode (kW):  5,5
Raspon snage grijanja (kW):  5 – 10
Predviđeno za prostor (m²) :  60-80
Odvod dima (fi u mm):  180
Toplinska učinkovitost (%):  86,7
Emisija CO (na 13% O2):  0,10%
Temperatura dimnih plinova (°C):  198
Težina (kg):  195
Max duljina cjepanica (cm):  45
Maksimalni radni tlak (bar) 2
Kapacitet vode (l) 37
Preporučena vrsta goriva: drva, briketi, ugljen lignit

 

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AQUARIO M/8/PW/W”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest