Četka za ribanje Comfort GARDENA (5568-20)

SKU: 013452

Četka za ribanje Comfort GARDENA (5568-20) može ukloniti čak i tvrdokornu prljavštinu.

Širine je 27 cm, s čekinjama različite duljine jamči dubinsko čišćenje, osobito neravnih podnih površina, procijepa i udubina.

Osobito je prikladna za temeljito čišćenje robusnih podnih površina.

206,18kn s PDV-om

Samo 2 komad(a) na zalihi

Oznake: ,,

Opis

Četka za ribanje Comfort GARDENA (5568-20) priključena je na vodu i može se spojiti sa svim drškama s protokom vode sustava Original GARDENA Cleansystem. Četka za ribanje Comfort GARDENA može ukloniti čak i tvrdokornu prljavštinu. Dodatak sustava Original GARDENA Cleansystem, širine 27 cm, s čekinjama različite duljine jamči dubinsko čišćenje, osobito neravnih podnih površina, procijepa i udubina.

Posebna ravna mlaznica za prskanje i rub za struganje za dugotrajan učinak čišćenja. Četka za ribanje Comfort osobito je prikladna za temeljito čišćenje robusnih podnih površina, kao što su terase, staze, garažni prilazi itd. Čistite na jednostavan i učinkovit način – pomoću četke za ribanje GARDENA Comfort.

 

S visokim i niskim čekinjama

Čekinje različite duljine dosežu sva mjesta: posebno pogodne za neravne podne površine. Postižu se odlični rezultati kod pranja procijepa i udubina.

 

 

S ravnom mlaznicom za prskanje i rubom za struganje

S ravnom mlaznicom za prskanje i rubom za struganje možete se učinkovito boriti protiv prljavštine. Pomoću ove dodatne funkcije četka za ribanje uklanja tvrdokornu prljavštinu.

 

 

Priključeno na vodu i temeljito

Četka za ribanje Comfort širine 27 cm opskrbljuje se vodom za čišćenje izravno kroz ručku za tekuću vodu. Pomoću praktičnog priključka OGS sigurno je povezana s ručkom za tekuću vodu sustava GARDENA Cleansystem po vašem izboru. Sustav temeljito pere robusne površine.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla    5568-20
Radna širina    27cm
Primjena    Npr.za čišćenje terasa, pločnika, ulaza u garažu itd.

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Četka za ribanje Comfort GARDENA (5568-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..