fbpx

Čistač jezerca Vario 2 combisystem GARDENA (3230-20)

Čistač jezerca Vario 2 combisystem GARDENA (3230-20) objedinjuje dvije funkcije: rijetko pletena mreža služi za skupljanje krupnih čestica prljavštine, a sitno pletena mreža za obiranje kukaca i sitnijih nečistoća s površine jezerca.

173,07kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Čistač jezerca Vario 2 combisystem GARDENA (3230-20) objedinjuje dvije funkcije: rijetko pletena mreža služi za skupljanje krupnih čestica prljavštine, a sitno pletena mreža za obiranje kukaca i sitnijih nečistoća s površine jezerca.

Ovisno o situaciji, možete postaviti željenu mrežu. Držač mreže može se lagano zakretati pod željenim kutom. Možete prilagoditi optimalan kut rada. Mreže se mogu se jednostavno prati u perilici.

Budući da je mreža za čišćenje jezerca GARDENA combisystem Vario 2 izrađena od materijala koji je otporan na hrđu i koroziju, ima posebno dug vijek trajanja. Mreža za čišćenje jezerca prikladna je za sve aluminijske i teleskopske ručke combisystem. Zbog toga je rad lagan i ugodan.

Pomoću teleskopske ručke možete raditi na većoj udaljenosti. Za jednostavno, ručno čišćenje vašeg vrtnog jezerca.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

 

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na dršku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim drškama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li drška biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Zamjenjivo i sa dvije funcije za lakši rad

Mreže se jednostavno mogu zamijeniti. Mogu se prati u perilici. Rijetko pletena mreža je za ribolov, a gusto pletena mreža je za obiranje sitnijih nečistoća s površine jezerca. Okretni držač mreže s preciznim namještanjem olakšava posao.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3230-20
Preporučena duljina ručke    preporučuju se aluminijske i teleskopske drške combisystem
Materijali   aluminij i plastika
Područje primjene   izlov i skidanje lišća, insekata itd. s vodene površine

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Čistač jezerca Vario 2 combisystem GARDENA (3230-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest