Comfort AquaContour automatic GARDENA (8133-20)

Automatski sustav za navodnjavanje velikih područja  Comfort AquaContour automatic  GARDENA (8133-20) zahvaljujući mogućnosti različitog programiranja dosega lako dopire do svakog kutka vrta.

Jednostavno ga je programirati, a ovisno o programu, moguće je spremiti do 50 ključnih konturnih točaka.

Moguće je odabrati područje navodnjavanja od 25° do 360° sa pokrivanjem površine do najviše 350m².

1.984,01kn s PDV-om

Nema na zalihi

Oznake: ,,

Opis

Inovativan automatski sustav za navodnjavanje velikih područja  Comfort AquaContour automatic  GARDENA (8133-20) praktičan je raspršivač za pojedinačno navodnjavanje gotovo svih oblika vrta površine do 350 m².

Ovaj sustav za navodnjavanje velikih područja jednostavno je programirati – moguće je programirati dva različita oblika vrta, na primjer, ispred ili iza kuće, i ponovno ih primijeniti u bilo koje vrijeme. Sustav za navodnjavanje velikih područja ima membransku tipkovnicu otpornu na prljavštinu s jasnim upravljanjem.

Meke plastične mlaznice na glavi raspršivača jamče ravnomjernu raspodjelu vode. Pomoću prstenova za prilagođavanje moguće je odabrati područje navodnjavanja od 25° do 360°. Moguće je također programirati različite dosege sustava za navodnjavanje velikih područja u rasponu od 2,5 m do 9 m uz radni tlak od 2 bara i 10,5 m uz radni tlak od 4 bara. Dvije oznake za postavljanje sustava praktične su. One omogućuju sigurno i precizno postavljanje raspršivača na programirana područja navodnjavanja.

Sustav za navodnjavanje velikih područja također je opremljen dvama šiljcima. Oni jamče sigurno fiksiranje raspršivača u travu. Automatski sustav za navodnjavanje velikih područja GARDENA AquaContour Comfort navodnjava sve kutove vrta.

 

Zasebno navodnjavanje gotovo svakog ruba vrta

Zahvaljujući pojedinačnom programiranju mlaz vode i njegovi promjenjivi dosezi mogu se precizno namjestiti prema obliku područja koje treba navodnjavati.

 

Iznimno jednostavno za upotrebu

Automatski sustav za navodnjavanje velikih područja AquaContour Comfort ima jasno upravljanje i jednostavno ga je programirati – profesionalno navodnjavanje na jednostavan način.

 

 

Definirano područje pokrivenosti – ravnomjerna raspodjela vode

Pomoću prstenova za prilagođavanje moguće je odabrati područje navodnjavanja od 25° do 360° što jamči ravnomjerno i precizno navodnjavanje.

 

 

Može se programirati za dva različita ruba vrta

Trebate navodnjavati dva različita područja? Možete ih jednostavno i odvojeno programirati i bilo kada pozvati program – za praktično i jednostavno navodnjavanje.

 

Sigurno učvršćeno

Automatski sustav za navodnjavanje velikih područja GARDENA AquaContour Comfort čvrsto je postavljen u vašem vrtu pomoću svog čvrstog i stabilnog postolja s oznakama za postavljanje sustava i dodatnim šiljcima.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   8133-20
Pokrivena površina   maks. 350 m²
Raspon raspršivanja   25° – 360°

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Comfort AquaContour automatic GARDENA (8133-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..