fbpx

Drška s protokom vode 150 GARDENA (5550-20)

Drška s protokom vode 150 GARDENA (5550-20) prikladna je za priključivanje individualnih nastavaka svih dodataka Original GARDENA Cleansystem.

Ručka je dugačka 150 cm, lagana je, čvrsta i izrađena od visokokvalitetnog aluminija.

 

222,08kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Drška s protokom vode 150 GARDENA (5550-20) prikladna je za priključivanje individualnih nastavaka svih dodataka Original GARDENA Cleansystem. Ručka je dugačka 150 cm, lagana je, čvrsta i izrađena od visokokvalitetnog aluminija.

Zahvaljujući jednostavnoj, čvrstoj i sigurnoj tehnologiji povezivanja navojnim spojem, svi nastavci Cleansystem mogu se jednostavno priključiti na ručku. Ručka ima plastični sloj za ugodno rukovanje koji sprječava nastanak ogrebotina, sprječava i klizanje, a površina ručke nikada nije hladna na dodir. Na ručki se praktično mogu regulirati količina i tlak vode. Postoje beskonačne mogućnosti prilagođavanja kontrole protoka, kao i mogućnost blokiranja. U ručku za tekuću vodu ugrađen je praktičan i nesalomljiv dozator za proizvode za njegu GARDENA (br. pr. 1680-20, 1682-20, 1684-20, 5730-20). Možete raditi s čistom vodom i/ili sredstvima za dodatnu njegu ili čišćenje.

 

Praktično, učinkovito

Ručka za tekuću vodu od 150 cm ima priključak OGS pa se jednostavno priključuje na sustav priključaka GARDENA i crijevo za vodu. Voda se kroz ručku provodi izravno u npr. četku ili priključak za čišćenje prozora. Nema mučnih odlaganja alata i uzimanja vode iz vjedra.

 

 

Beskonačne mogućnosti prilagođavanja vode ili isključenja zaključavanja

Čišćenje oko kuće je pojednostavljeno. Voda teče kroz ručku i postoje beskonačne mogućnosti namještanja brzine protoka ili mogućnost njegovog blokiranja.

 

 

Prava količina proizvoda za njegu

Zahvaljujući dozatoru moguće je po potrebi dozirati odgovarajuće proizvode za njegu GARDENA.

 

 

Plastični premaz je nježan za ruke

Plastični premaz blago djeluje na ruke i štiti ih od hladnoće. Također štiti od ogrebotina.

 

 

Tehnologija jednostavnog i sigurnog spajanja

Jednostavno spojite ručku za tekuću vodu s dodacima Original GARDENA Cleansystem pomoću navojnog spoja i sigurno i učinkovito perite.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   5550-20
Duljina    150cm

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drška s protokom vode 150 GARDENA (5550-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest