Električna kosilica PowerMax 1800/42 GARDENA (5042-20)

Jednostavna za korištenje električna kosilica PowerMax 1800/42 ima PowerPlus motor visoke snage s pogonom visokih zakretnih momenta te izvrsnim rezultatima preciznog rezanja i optimiziranog prikupljanja trave.

DuraEdge™ dvostruko otvrdnjana, precizna prizemna oštrica za vrhunski rez, rješava najteže uvjete pri malčiranju i kod sakupljanja.

Multifunkcionalna je, jednostavna za koristiti te se može praktično pospremiti.

 

2.155,46kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Snažna i jednostavna za korištenje električna kosilica PowerMax 1800/42 PowerPlusom: motor s visokom snagom s pogonom visokih zakretnih momenta te izvrsnim rezultatima preciznog rezanja i optimiziranog prikupljanja trave. Za bezbrižno uređivanje svake vrste travnjaka, čak i visoke ili vlažne trave. Osim toga, ova tehnologija smanjuje ukupnu težinu kosilice i time znatno olakšava rad. Značajka QuickFit Plus omogućuje osobito jednostavno središnje podešavanje visine košnje u 5 razina.

Sklopiva ručka štedi prostor kod prijevoza i omogućuje kompaktnu pohranu. Ergonomično oblikovane ručke s mekanim rukohvatima, dvostrukim prekidačima s gumbom za pokretanje i reljefom kabela za jednostavnu kontrolu. Središnja ručka za nošenje služi za jednostavno transportiranje kosilice.  Ručka ErgoTec Plus izuzetno je udobna za držanje i čini guranje kosilice posebno jednostavnim i fleksibilnim.

DuraEdge™ dvostruko otvrdnjana, precizna prizemna oštrica za vrhunski rez, rješava najteže uvjete pri malčiranju i kod sakupljanja.

Češljevi za travu sa strane kućišta omogućuju da je travnjak jednostavno pokošen uz rubove zidova i duž rubova travnjaka. Sustav CnC omogućuje učinkovito rezanje i skupljanje trave i smanjuje učestalost pražnjenja spremnika za travu. Teleskopska osovina i sklopiva ručka omogućuje savršeno prilagođavanje visini svakog korisnika, jednostavan transport i skladištenje koje štedi prostor.

 

Učinkovito rezanje i sakupljanje

S sustavom CnC Plus (Cut & Collect), električna kosilica pruža impresivne rezultate. Zahvaljujući poboljšanom kruženju zraka, znatno više pokošene trave završava u spremnika za travu što smanjuje učestalost njegovog pražnjenja tijekom košnje.

 

Ergonomska ručka

Ručka s prekidačima na obje strane pruža praktičan i prilagodljiv rad. Ergonomski oblikovana ručka jamči prilagodljivo i jednostavno guranje kosilice u prirodnom položaju. Kosilicu je moguće pokrenuti i njome prilagodljivo upravljati u svim položajima ručke.

 

Prilagođavanje visini svakog korisnika

Teleskopsku osovinu moguće je prilagoditi prema visini svakog korisnika, što omogućuje udobniji rad. Sklopiva teleskopska ručka se za lakši transport i skladištenje uz uštedu prostora.

 

Jednostavno podešavanje visine rezanja

Dodirom gumba vam značajka QuickFit Plus omogućuje iznimno jednostavno centralno podešavanje visine rezanja.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   5042-20
Snaga motora   1800 W
Širina rezanja noža za travu   42cm
Preporučena površina travnjaka   do ca. 800 m²
Zapremnina prihvata spremnika za travu   45 l
Centralno namještanje visine košenja   5 stupnjeva 20-60mm
Težina   14,3 kg

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Električna kosilica PowerMax 1800/42 GARDENA (5042-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest