Električna kosilica PowerMax 1200/32 GARDENA (5032-20)

Električna kosilica PowerMax 1200/32 ima posebno izrađenu oštricu koja daje optimalne rezultate rezanja.

Značajka QuickFit omogućuje jednostavnu centralnu prilagodbu za 10 postavki visina rezanja, dok CnC sustav omogućuje učinkovito rezanje i sakupljanje.

ErgoTec ručka udobna je za držanje i olakšava rukovanje kosilicom.

948,55kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Ova lako upravljiva i lagana električna kosilica PowerMax 1200/32 savršena je za brigu o manjim travnatim površinama. Njena ErgoTec ručka udobna je za držanje i iznimno olakšava guranje kosilice. Značajka QuickFit omogućuje jednostavnu centralnu prilagodbu za 10 postavki visina rezanja. Dodatni češljevi za travnjak na stranama kućišta kosilice osiguravaju da se travnjak lako pokosi uz zidove i rubnike.

CnC sustav omogućuje učinkovito rezanje i sakupljanje. Sa sklopivim okvirom, kosilica je jednostavna za transport i omogućuje skladištenje koje štedi prostor.

 

Učinkovito rezanje i sakupljanje

S CnC sustavom, električna kosilica pruža impresivne rezultate. Poboljšana cirkulacija zraka i optimalni položaj hvatača trave osiguravaju čisto i učinkovito rezanje i sakupljanje.

 

Ergonomska ručka

ErgoTec ručka s prekidačem za prtljagu s obje strane pruža udobnost u radu. Ergonomski oblik ručke podupire prirodni položaj ruke, što čini kosilicu izuzetno laganom za guranje.

 

Jednostavno podešavanje visine rezanja

Značajka podešavanja središnje visine QuickFit omogućuje podešavanje visine rezanja izuzetno lagano – jednostavno pritisnite i okrenite se.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   5032-20
Snaga motora   1200W
Širina rezanja noža za travu   32cm
Preporučena površina travnjaka   do ca. 300 m²
Zapremnina prihvata spremnika za travu   30 l
Centralno namještanje visine košenja   10 stupnjeva 20-60mm
Težina   8,3 kg

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Električna kosilica PowerMax 1200/32 GARDENA (5032-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest