Teleskopski električni obrezivač visokih grana TCS 720/20 GARDENA (8868-20)

Teleskopski električni obrezivač visokih grana TCS 720/20 GARDENA (8868-20) na vješt, praktičan, bez prevelikih napora i prije svega siguran način oblikuje drveća ili skraćuje grane.

Bez napora uklanja grane čak i u gustim dijelovima drveća zahvaljujući laganoj i uskoj reznoj glavi.

 

 

 

1.520,24kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Teleskopski električni obrezivač visokih grana TCS 720/20 GARDENA (8868-20) koristi se za izvođenje aktivnosti obrezivanja stabala dok stojite sigurno na tlu. Vješt, praktičan, bez prevelikih napora i prije svega siguran način.

Korištenje ljestvi ili naporno penjanje i manevriranje u vrhovima drveća stvar prošlosti. Čak i grane u gustim dijelovima drveća mogu se bez napora ukloniti zahvaljujući laganoj i uskoj reznoj glavi. Nagibna glava za rezanje pruža dodatnu udobnost. Međutim, podesiva teleskopska ručka omogućava više nego samo dosezanje i uklanjanje grana na visini. Također je moguće praktično izvoditi rezanje pri tlu, na primjer za rezanje ili kraćenje grana koje su uklonjene s drveća na prikladnu veličinu.

 

Prikladno rukovanje

Zbog teleskopske ručke, stanjivanje drveća i oblikovanje na visinama do 4,40 metara lako je moguće – sigurno i praktično sa površine tla.

 

 

Varijabilna upotreba

Zahvaljujući nagnutoj glavi za rezanje, grane se mogu rezati visoko na drveću i praktično na zemlji, a da se ne morate saginjati

 

 

Sigurno usmjeravanje kod rezanja

Sigurnosna smjernica rezanja na vrhu noža obrezivača pomaže u održavanju stabilnog položaja teleskopskog obrezivača prilikom rezanja donje strane grana, a istodobno i štiti lanac pri rezanju u blizini tla. Trakasti remen koji se nalazi u isporuci pruža dodatnu sigurnost i praktičnost prilikom rukovanja.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8868-20
Duljina mača   20 cm
Brzina lanca   13 ms
Razmak u lancu   3/8”
Zapremnina spremnika za ulje   100 ml
Težina   3,9 kg

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Teleskopski električni obrezivač visokih grana TCS 720/20 GARDENA (8868-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest