Električne škare za živicu ComfortCut 600/55 GARDENA (9834-20)

Električne škare za živicu ComfortCut 600/55 GARDENA (9834-20) posebno su prikladne za obrezivanje živica srednjih veličina.

Svojom uravnoteženom težinom, osigurava optimalnu sposobnost manevriranja čak i za dulje radove obrezivanja.

1.417,63kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Snažne električne škare za živicu ComfortCut 600/55 GARDENA (9834-20) posebno su prikladne za obrezivanje živica srednjih veličina.

Okrugla ErgoLine ručka sjeda u ruku za bilo koji položaj rezanja, naročito kod rezanja bočnih dijelova živice. Tipka okidača može se lako upravljati u bilo kojem položaju. Oštrice s laserskom preciznošću omogućuju učinkovito, brzo i čisto rezanje grančica i grana.

 

 

Ugodno rukovanje

Za besprijekoran, siguran i ugodan rad, električne škare za živicu dobro sjedaju u ruci zahvaljujući ergonomski oblikovanoj ručki.

 

 

Optimalni rezultati rezanja

Noževi koji rade u suprotnim smjerovima omogućuju brzo i jednostavno rezanje uz malu upotrebu sile, bez iritantnih blokada i prekida.

 

 

Visoka razina sigurnosti

Štitnik noža na kraju oštrice štiti korisnika od povratnog udarca pri rezanju blizu tla, ili duž zidova kuća i vrtova. Učvršćenje kabela sprječava nenamjerno odspajanje kabela tijekom rezanja.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj  artikla   9834-20
Snaga motora   600 W
Duljina noža   55 cm
Otvorenost zuba   27 mm
Težina   3,5 kg

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Električne škare za živicu ComfortCut 600/55 GARDENA (9834-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest