Teleskopske škare za živicu THS 500/48 GARDENA (8883-20)

Teleskopske škare za živicu THS 500/48 GARDENA (8883-20) s kabelom omogućuju oblikovanje visokih živica po želji.

Ručica teleskopskih škara,tj. visina je podesiva,a rezna glava može se jednostavno savijati kako bi oštrica bila u ispravnom položaju za rezanje.

 

 

1.520,24kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Uopće nije problem rezati ili podrezati visoke živice koristeći teleskopske škare za živicu THS 500/48 GARDENA (8883-20) s kabelom. Zahvaljujući podesivoj teleskopskoj ručici, nezgodno visoka živica može biti dovedena u savršeni oblik, dok vi ostajete na sigurnom s obje noge na tlu.

Rezna glava za rezanje može se jednostavno savijati kako bi oštrica bila u ispravnom položaju za rezanje. To omogućava da vrhovi živice budu prikladno i precizno rezani bez da se morate penjati na ljestve. S druge strane, također ne morate kleknuti, jer se podzemni pokrivač može smanjiti jednako prikladno.

 

Prikladno rukovanje

Lagana ručka je teleskopska i omogućuje sigurno rezanje živica do visine do 3,50 metara. Zahvaljujući ergonomski oblikovanoj ručki i inteligentnoj raspodjeli težine, alat uvijek leži savršeno u ruci.

 

Promjenjiva u upotrebi

Nakošena glava za rezanje omogućava da se visokih živica bez previše truda oblikuju po želji, a prizemni pokrov je savršeno podrezan.

 

 

Brži i čišći rez

Optimizirana geometrija noža osiguravaju učinkovit, brz i čist rez.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8883-20
Duljina noža   48 cm
Otvorenost zuba   25 mm
Težina   4,1 kg

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Teleskopske škare za živicu THS 500/48 GARDENA (8883-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest