Grablje za travu 73 combisystem GARDENA (3382-20) | Međimurka BS
Odaberite stranicu

Grablje za travu 73 combisystem GARDENA (3382-20)

223,43Kn s PDV-om

Grablje za travu 73 combisystem GARDENA (3382-20) omogućuju vam da bez problema uklonite ostatke trave i lišće s travnjaka.

Radna širina iznosi 73 cm, a jamstvo na proizvod je 25 godina.

1 na zalihi (može se unaprijed naručiti)

SKU: 019640 Kategorija: Oznake: , Product Brand:

Opis

Grablje za travu 73 combisystem GARDENA (3382-20) omogućuju vam da bez problema uklonite ostatke trave i lišće s travnjaka.

Radna širina iznosi 73 cm. Praktično: tijekom grabljanja, ostaci trave i lišće nakupljaju se na šipci za prikupljanje trave.

Grablje su prikladne za sve GARDENA combisystem drške. GARDENA ovisno o visini korisnika preporuča dršku duljine 180 cm.

Jamstvo traje 25 godina.

 

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na dršku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim drškama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li drška biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Brzo i učinkovito

Zahvaljujući robusnim šiljcima i radnoj širini od 73 cm možete raditi brzo i učinkovito. Tijekom grabljanja na šipci za prikupljanje trave zadržavaju se ostaci trave i lišće.

 

Otporno na koroziju

Grablje za prikupljanje GARDENA combisystem izrađene su od visokokvalitetnog čelika presvučenog duroplastom koji pruža optimalnu zaštitu od hrđanja.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3382-20
Preporučena duljina ručke   180 cm
Materijal   visokokvalitetni čelik, premaz od duroplasta
Područje primjene   uklanjanje ostataka pokošene trave i lišća, za srednje velike površine

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Grablje za travu 73 combisystem GARDENA (3382-20)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares