-9,60kn (1,27 €)

Kapuljača za zavarivanje FireFox Weldas

Kapuljača za zavarivanje FireFox Weldas izrađena je od pamučnog retardanta plamena. Služi za zaštitu glave kod zavarivanja.

Kapuljača je dostupna u više dimenzija i verzija.

Od 87,80kn (11,65 €)79,02kn (10,49 €)

Oznake:

Opis

Kapuljača za zavarivanje FireFox Weldas izrađena je od pamučnog retardanta plamena. Služi za zaštitu glave kod zavarivanja.

Može se lako spojiti sa opremom kao kacige. Prilagođava se i zatvara pomoću čička.

Kapuljača je dostupna u više dimenzija i verzija.

N – kapuljača ukupne duljine do 41cm; XL – malo veća i šira kapuljača, duljine 44cm; LV – kapuljača sa dodatnom zaštitom ramena i prsnog koša, duljine 62cm

 

Na sljedećem linku pronađite i preuzmite priručnik proizvoda sa dimenzijama veličina .

 

Tehničke značajke

 

Kataloški broj artikla   23-6680
Materijali   pamučni retardant plamena
Veličina    N, XL, LV
Područje primjene   kapuljača za zavarivanje

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kapuljača za zavarivanje FireFox Weldas”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..