Lucy 12 T | Međimurka BS
Odaberite stranicu

Lucy 12 T

10.593,00Kn s PDV-om

Lucy 12 T (tunel) je Kratki kaminski uložak kojemu je pri izradi pridana iznimna pažnja na detalje, izvrsnih je tehničkih parametara i precizne izvedbe.

Lucy 12 T kaminske umetke krasi učinkovito izgaranje i duže održava temperature u komori za izgaranje zbog podstave od Acumotte materijala koji akumulira i podiže temperaturu u komori.

Više ekološkog izgaranja zahvaljujući dvostrukom deflektoru koji produžuje put ispušnih plinova.

Dostupno uz narudžbu

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Lucy 12 T (tunel) kaminski uložak europskog proizvođača Kratki donijeti će ugodnu toplinu izravno u vaš dnevni boravak i dobro ga zagrijati. Ekološki je osviješten i krasi ga štedljivost uz maksimalno iskorištavanje topline umetka.

Umetak Lucy 12 T ima trostruki sustav dovođenja zraka u  ložište: primarni zrak – usmjeren na disk, gdje se i odvija izgaranje; sekundarni zrak se dovodi kroz rupu u stražnjem zidu. Osim toga, ima i sustav zračne zavjese. Zrak je usmjeren kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od vatre i dima i značajno smanjuje taloženje čađe na njemu.

Lucy 12 T umetak je izrađen od visokokvalitetnog čelika otpornog na vrlo visoke temperature do 800ºC .Učinkovit proces gorenja i održavanje temperature kako bi se toplina zadržala duže zahvaljujući obloge komore za sagorijevanje s Acumotte – akumulirajućim materijalom koji povećava temperaturu u komori za izgaranje.

Ručka vrata je ugodna i elegantna, a uklonjiva rešetka i pepeljara omogućuju lagano čišćenje umetka.

Svi kaminski ulošci, pa tako i modeli Lucy, imaju 5 godina jamstva.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model  Lucy 12 T (tunel)
Nazivna snaga (kW) 12
Raspon snage grijanja (kW)  5 – 15
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 80
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 270
Težina (kg) 165
Max duljina cjepanica (cm) 35
Preporučena vrsta goriva drva

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Lucy 12 T”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares