MB100 G | Međimurka BS
Odaberite stranicu

MB100 G

18.758,00Kn s PDV-om

MB100 G (giljotina) je Kratki kaminski uložak kojemu je pri izradi pridana iznimna pažnja na detalje, izvrsnih je tehničkih parametara i precizne izvedbe.

MB100 G kaminske umetke krasi učinkovito izgaranje i duže održava temperature u komori za izgaranje zbog podstave od Acumotte materijala koji akumulira i podiže temperaturu u komori.

Ima široki panoramski prednji dio i  ugrađen tzv. giljotina sustav otvaranja vratiju gdje se vrata otvaraju podizanjem prema gore.

Dostupno uz narudžbu

SKU: 002971 Kategorija: Oznaka: Product Brand:

Opis

MB100 G (giljotina) je umetak za kamin s širokim panoramskim prednjim dijelom i  ugrađenim tzv. giljotina sustavom otvaranja vratiju gdje se vrata otvaraju podizanjem prema gore.

Umetak za kamin na kruta goriva MB100 G ima trostruki sustav dovođenja zraka u  ložište: primarni zrak – usmjeren na disk, gdje se i odvija izgaranje; sekundarni zrak se dovodi kroz rupu u stražnjem zidu. Osim toga, ima i sustav zračne zavjese. Zrak je usmjeren kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od vatre i dima i značajno smanjuje taloženje čađe na njemu.

MB100 G izrađen od visokokvalitetnog čelika otpornog na vrlo visoke temperature do 800ºC .Učinkovit proces gorenja i održavanje temperature kako bi se toplina zadržala duže zahvaljujući obloge komore za sagorijevanje s Acumotte – akumulirajućim materijalom koji povećava temperaturu u komori za izgaranje.

Ima visoko postavljen dimnjak i poprečno smješteno ložište – s time dobiva na povećanju površine za razmjenu topline između umetka i okoline. Snižavanje temperature ispušnih plinova pomaže povećanju učinkovitosti uređaja.

Stabilni i otporni premazi krase kaminski umetak MB100 G, protupožarna vrata izrađena od zatvorenog profila. Brtva na vratima nalazi se u profilnom kanalu, čime se osigurava njegovo pravilno prianjanje i sprječava ispadanja tijekom rada.

Svi kaminski ulošci, pa tako i model MB100, imaju 5 godina jamstva.

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model  MB100 G (giljotina)
Nazivna snaga (kW) 14
Raspon snage grijanja (kW) 6 – 17
Predviđeno za prostor (m²) : 100-140
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 82
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 220
Težina (kg) 327
Max duljina cjepanica (cm) 50
Preporučena vrsta goriva drva

 

 

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “MB100 G”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares