MB100 G | Međimurka BS
Odaberite stranicu

MB100 G

18.758,00Kn s PDV-om

MB100 G (giljotina) je Kratki kaminski uložak kojemu je pri izradi pridana iznimna pažnja na detalje, izvrsnih je tehničkih parametara i precizne izvedbe.

MB100 G kaminske umetke krasi učinkovito izgaranje i duže održava temperature u komori za izgaranje zbog podstave od Acumotte materijala koji akumulira i podiže temperaturu u komori.

Ima široki panoramski prednji dio i  ugrađen tzv. giljotina sustav otvaranja vratiju gdje se vrata otvaraju podizanjem prema gore.

Dostupno uz narudžbu

SKU: 002971 Kategorija: Oznaka:

Opis

MB100 G (giljotina) je umetak za kamin s širokim panoramskim prednjim dijelom i  ugrađenim tzv. giljotina sustavom otvaranja vratiju gdje se vrata otvaraju podizanjem prema gore.

Umetak MB100 G ima trostruki sustav dovođenja zraka u  ložište: primarni zrak – usmjeren na disk, gdje se i odvija izgaranje; sekundarni zrak se dovodi kroz rupu u stražnjem zidu. Osim toga, ima i sustav zračne zavjese. Zrak je usmjeren kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od vatre i dima i značajno smanjuje taloženje čađe na njemu.

MB100 G izrađen od visokokvalitetnog čelika otpornog na vrlo visoke temperature do 800ºC .Učinkovit proces gorenja i održavanje temperature kako bi se toplina zadržala duže zahvaljujući obloge komore za sagorijevanje s Acumotte – akumulirajućim materijalom koji povećava temperaturu u komori za izgaranje.

Ima visoko postavljen dimnjak i poprečno smješteno ložište – s time dobiva na povećanju površine za razmjenu topline između umetka i okoline. Snižavanje temperature ispušnih plinova pomaže povećanju učinkovitosti uređaja.

Stabilni i otporni premazi krase kaminski umetak MB100 G, protupožarna vrata izrađena od zatvorenog profila. Brtva na vratima nalazi se u profilnom kanalu, čime se osigurava njegovo pravilno prianjanje i sprječava ispadanja tijekom rada.

Svi kaminski ulošci, pa tako i model MB100, imaju 5 godina jamstva.

 

Tehničke karakteristike:

 

Model  MB100 G (giljotina)
Nazivna snaga (kW) 14
Raspon snage grijanja (kW) 6 – 17
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 82
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 220
Težina (kg) 327
Max duljina cjepanica (cm) 50
Preporučena vrsta goriva drva

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “MB100 G”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares