Navojni priključak za slavinu Profi GARDENA (2801-20)

Navojni priključak za slavinu Profi GARDENA (2801-20) za slavinu profesionalnog sustava s maksimalnim protokom GARDENA “Profi” idealan je za priključivanje duljih crijeva ili za upotrebu s crpkama.

Povezuje crijeva spojena korištenjem priključka crijeva i slavinu. Jednostavno je pritegnut na slavinu.

Navojni priključak za slavinu Profi prikladan je za slavinu s navojem od 26,5 mm (G 1″), također je prikladan za korištenje sa svim crpkama GARDENA (osim br. pr. 1490-20 i 1466-20).

25,28kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Navojni priključak za slavinu Profi GARDENA (2801-20) idealan je za duga vrtna crijeva ili za upotrebu s pumpama. Stvara vezu između crijeva povezanog s priključkom za crijevo i slavine. Navojni priključak za slavinu Profi GARDENA (2801-20) jednostavno se zavrne na slavinu.

 

Značajke profesionalnog sustava “Profi”

Navojni priključak za slavinu profesionalnog sustava s maksimalnim protokom “Profi” prikladan je upotrebu s drugim profesionalnim sustavima s maksimalnim protokom “Profi” za veći protok vode.

 

Prikladno za gotovo sve crpke tvrtke GARDENA

Gotovo su sve crpke GARDENA opremljene za profesionalni sustav Profi pomoću navojnog priključka za slavinu profesionalnog sustava s maksimalnim protokom “Profi”. To omogućuje protjecanje većih količina vode.

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla  2801-20
Primjena  Priključak na slavinu
Mogućnost priključka   Slavina promjera 21mm (G1/2) s navojem 26,5mm (G3/4)

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Navojni priključak za slavinu Profi GARDENA (2801-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest