fbpx

NBC 9 BS/G/600/400

NBC BS/G/600/400 je linija Kratki kaminskih umetaka s trostrukim staklom. Krasi je izvrsne tehničke mogućnosti i preciznost izrade. Jedina razlika ove NBC 9 linije od NBC 8 su njihove dimenzije.

Tijelo i prednja dio kaminskog umetkak NBC 9 otporni su na visoke temperature, zahvaljujući materijalu od kojeg je izrađen, visoko kvalitetni čelik.

NBC/600/400 poznatiji i kao model NBC 9 nova je model linije NBC od renomiranog proizvođača Kratki koji ima učinkovitije izgaranje i duže održava temperaturu u komori za izgaranje zahvaljujući Acomotte materijalu, šamotnoj oblogi koju je proizvedena od strane Kratki tima a svrha joj je akumulirati i podizati temperaturu u komori za izgaranje.

19.420,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

NBC BS/G/600/400 je umetak za kamin na kruta goriva tvrtke Kratki poznatiji kao model NBC 9 iz NBC linije s trostrukim staklom. NBC linija opremljena je i s trostrukim sistemom dopremanja zraka u komoru za izgaranje.

Primarni zrak linija NBC – doprema od ispod ložišta direktno u komoru, dok se sekundarni zrak isporučuje kroz rupe koje se nalaze na stražnjoj Acumotte ploči,u stražnjem zidu same komore za izgaranje. Osim toga , tu je i treći sustav dopremanja zraka koji se ujedno koristi i za održavanje stakla čistim tako što doprema hladni zrak uz samo staklo kaminskog umetka ( tzv. zračna zavjesa).

Čelični elemnti kamina i čitave NBC linije rezani su laserskom tehnologijom i savinuti uz pomoć CNC mašina, a zatim su spojeni varenjem uz pomoć robota uz prisustvo zaštitne maske plemenitih plinova.

NBC linija opremljena je staklom otpornim na temperature do 800 ° C, a NBC 600/400 opremljen je i dvostrukim sustavom otvaranja vrata. Za dodavanje ogrjeva tu je tzv. giljotina sustav kojim se vrata podižu prema gore, a kako biste mogli očistiti staklo vrata možete otvoriti i sa strane.

NBC BS/G/600/400 je kamin moderan i elegantan izgleda, a pet godišnje jamstvo NBC liniji daje garanciju kvalitete i pouzdanosti.

 

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model NBC 9
Šifra NBC/600/400
Nazivna snaga (kW) 9
Raspon snage grijanja (kW) 6.0 – 11.0
Predviđeno za prostor (m²) : 80-100
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 80
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 255
Težina (kg) 234
Max duljina cjepanica (cm) 30
Materijal lijevanog željeza klasa 200
Preporučena vrsta goriva drva

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “NBC 9 BS/G/600/400”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest