NBC 9 BS/G/600/400

NBC BS/G/600/400 je linija Kratki kaminskih umetaka s trostrukim staklom. Krasi je izvrsne tehničke mogućnosti i preciznost izrade. Jedina razlika ove NBC 9 linije od NBC 8 su njihove dimenzije.

Tijelo i prednja dio kaminskog umetkak NBC 9 otporni su na visoke temperature, zahvaljujući materijalu od kojeg je izrađen, visoko kvalitetni čelik.

NBC/600/400 poznatiji i kao model NBC 9 nova je model linije NBC od renomiranog proizvođača Kratki koji ima učinkovitije izgaranje i duže održava temperaturu u komori za izgaranje zahvaljujući Acomotte materijalu, šamotnoj oblogi koju je proizvedena od strane Kratki tima a svrha joj je akumulirati i podizati temperaturu u komori za izgaranje.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

19.420,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,

Opis

NBC BS/G/600/400 je umetak za kamin na kruta goriva tvrtke Kratki poznatiji kao model NBC 9 iz NBC linije s trostrukim staklom. NBC linija opremljena je i s trostrukim sistemom dopremanja zraka u komoru za izgaranje.

Primarni zrak linija NBC – doprema od ispod ložišta direktno u komoru, dok se sekundarni zrak isporučuje kroz rupe koje se nalaze na stražnjoj Acumotte ploči,u stražnjem zidu same komore za izgaranje. Osim toga , tu je i treći sustav dopremanja zraka koji se ujedno koristi i za održavanje stakla čistim tako što doprema hladni zrak uz samo staklo kaminskog umetka ( tzv. zračna zavjesa).

Čelični elemnti kamina i čitave NBC linije rezani su laserskom tehnologijom i savinuti uz pomoć CNC mašina, a zatim su spojeni varenjem uz pomoć robota uz prisustvo zaštitne maske plemenitih plinova.

NBC linija opremljena je staklom otpornim na temperature do 800 ° C, a NBC 600/400 opremljen je i dvostrukim sustavom otvaranja vrata. Za dodavanje ogrjeva tu je tzv. giljotina sustav kojim se vrata podižu prema gore, a kako biste mogli očistiti staklo vrata možete otvoriti i sa strane.

NBC BS/G/600/400 je kamin moderan i elegantan izgleda, a pet godišnje jamstvo NBC liniji daje garanciju kvalitete i pouzdanosti.

 

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model NBC 9
Šifra NBC/600/400
Nazivna snaga (kW) 9
Raspon snage grijanja (kW) 6.0 – 11.0
Predviđeno za prostor (m²) : 80-100
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 80
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 255
Težina (kg) 234
Max duljina cjepanica (cm) 30
Materijal lijevanog željeza klasa 200
Preporučena vrsta goriva drva

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “NBC 9 BS/G/600/400”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest