Plastenik kućica s 8 polica

Verdelook logo

Plastenik kućica s 8 polica, metalne je konstrukcije s  mrežastom zeleno-prozirnom pokrivnom PVC ceradom koja se zatvara patent zatvaračem.

Dostupne su i dodatne / rezervne cerade za plastenik PVC (647/11) ili PE (647/45).

408,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Plastenik kućica s 8 polica, metalne je konstrukcije s mrežastom zeleno-prozirnom pokrivnom PVC ceradom koja se zatvara patent zatvaračem.

Odlično riješenje za zaštitu biljaka od smrzavanja, mraza i hladnoće za vrijeme hladnijeg perioda, no može se koristiti tokom cijele godine. Plastenik možete koristiti i kao rasadnik za bilje.

Zahvaljujući metalnom okviru zelene boje, plastenik kućica je čvrst, stabilan i prostran. Predviđen je kao zaštita za biljke različitih veličina.

Plastenik se jednostavno postavlja, kao i sprema te skladišti. Ovaj model je kraći od plastenika kućica bez polica i kućica sa 6 polica no ima mogućnost prekrivanja ceradom od polietilena koji je izdržljiviji i lakše se čisti (647/44).

Dostupne su i dodatne / rezervne cerade za plastenik PVC (647/11) ili PE (647/45).

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  647/5
Material:  metal, PVC, plastika
Boja:  zeleno-prozirna, zeleni okvir
 Dimenzije (cm):  rasklopljen – 195 x 143 x 73

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plastenik kućica s 8 polica”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest