fbpx

Vrtni tunel plastenik na sklapanje

Verdelook logo

Vrtni tunel plastenik na sklapanje, metalne je konstrukcije obložene ceradom. Prozirna PE cerada s prednjim otvorom zatvara se na patent.

Zahvaljujući metalnom okviru zelene boje, plastenik je čvrst i stabilan.

862,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Vrtni tunel plastenik na sklapanje, metalne je konstrukcije obložene ceradom. Prozirna PE cerada s prednjim otvorom zatvara se na patent.

Odlično riješenje za zaštitu biljaka od smrzavanja, mraza i hladnoće za vrijeme hladnijeg perioda, no može se koristiti tokom cijele godine. Plastenik možete koristiti i kao rasadnik za bilje.

Zahvaljujući metalnom okviru zelene boje, plastenik je čvrst i stabilan. Okvir je izrađen na poseban način koji omogućuje njegovo sklapanje. To pojednostavljuje samo postavljanje plastenika, kao i njegovo sklapanje te skladištenje.

 

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  647/63
Material:  metal, PVC, plastika
Boja:  prozirna, zeleni okvir
 Dimenzije (cm):  rasklopljen – 203 x 142 x 71

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtni tunel plastenik na sklapanje”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest