Pravokutan plastenik

Verdelook logo

Pravokutan plastenik, metalnog je okvira zelene boje i PVC cerade koja se zatvara patent zatvaračem, čvrst je i stabilan te služi kao zaštita za biljke različitih veličina.

Dostupna je i dodatna / rezervna plastična cerada za plastenike (647/60).

318,00kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Pravokutan plastenik metalne je konstrukcije s  prozirnom pokrivnom PVC ceradom koja se zatvara s prednje strane na dva mjesta, patent zatvaračem. Poprilično je širok i ima tri široke police što ga čini prostranim za zaštitu biljaka.

Odlično riješenje za zaštitu biljaka od smrzavanja, mraza i hladnoće za vrijeme hladnijeg perioda, no može se koristiti tokom cijele godine. Plastenik možete koristiti i kao rasadnik za bilje.

Zahvaljujući metalnom okviru zelene boje, mini plastenik je čvrst i stabilan, a predviđen je za terase kao zaštita za više biljke.

Plastenik se jednostavno postavlja, kao i sprema te skladišti.

Dostupna je i dodatna / rezervna plastična cerada za plastenike (647/60).

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  647/59
Material:  metal, PVC, plastika
Boja:  prozirna, zeleni okvir
 Dimenzije (cm):  152 x 135 x 50

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pravokutan plastenik”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest