Roštilj s vjetrobranom

Verdelook logo

Roštilj s vjetrobranom koji spremanje raznih jela pretvara u pravi užitak i donosi pečene ili dimljene specijalitete sa žara.

Ima pocinčanu čeličnu podlogu za drveni ugljen i rešetku od nehrđajućeg čelika.

322,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Roštilj s vjetrobranom koji spremanje raznih jela pretvara u pravi užitak i donosi pečene ili dimljene specijalitete sa žara. Ovaj roštilj na drva i ugljen stabilan je, jednostavno se postavlja i priprema za korištenje. Namenjen pripremanju hrane na otvorenom prostoru.

Ima pocinčanu čeličnu podlogu za drveni ugljen i rešetku od nehrđajućeg čelika. Temperatura žara može se jednostavno kontrolirati i upravljati.

Kompaktne je veličine tako da ga možete nositi sa sobom na piknike ili izlete, a možete ga koristiti u vrtu, na terasi ili čak na balkonima.

Uživajte u okusu mesa, kobasica, povrća i ostalih jela, jer će mirisi s ovog roštilja svakome pobuditi strast za hranom sa žara!

 

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Kataloški broj  765/3
Dimenzije (cm)  85 x 58 x 36
Dimenzije prostora za pečenje (cm)  53 x 34
Materijal Rešetka od INOX-a
Vrsta ugljena Drveni ugljen, Ugljen briket

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Roštilj s vjetrobranom”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest