Ugljen briket Glamur 3 kg

Međimurka BS - centar alata logo

Ugljen briket Glamur 3 kg namijenjeni su za uporabu u kaminima, kao i za izvrsnu, brzu i ukusnu pripremu različitih jela na roštilju i gradelama tijekom odmora u prirodi.

Kad koristite Glamur briket pobrinite se da roštilj bude postavljen na ravnoj i stabilnoj površini. Roštiljajte samo na otvorenom, nikad u zatvorenim prostorijama.

Ugljen briket Glamur čuvajte na suhom.

 

14,99kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake:

Opis

Ugljen briket Glamur 3 kg ne prouzrokuje otvorenu vatru, ima visoku učinkovitost topline i ne emitira štetne tvari.

Briketima Glamur ravnomjerno pokrijte površinu za roštilj, polako dodajte ugljen za roštilj 2-3 min nakon izgaranja, počnite pripremati na roštilju odmah čim se ugljen za roštilj prekrije slojem bijelog pepela, obvezan preduvjet za pečenje na gradelama u zatvorenom prostoru je postojanje dimnjaka, djeca se ne smiju približavati roštilju.

 

Tehničke karakteristike:

 

Neto masa 3 kg
Zemlja podrijetla Španjolska
Dodatne informacije Vrhunska kvaliteta

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ugljen briket Glamur 3 kg”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest