Roštilj na kotačima – širine 90cm

Verdelook logo

Praktičan roštilj sa širokim rešetkama za pripremanje veće količine hrane odjednom. Donje polica može poslužiti za odlaganje ugljena, pića ili drugih stvari. Također ima policu s lijeve strane.

Lagano se premješta na željeno mjesto zahvaljujući kotačima.

669,00kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Roštilj na kotačima – širine 90cm koji spremanje raznih jela pretvara u pravi užitak i donosi pečene ili dimljene specijalitete sa žara. Praktičan je zbog donje police koja može poslužiti za odlaganje ugljena, pića ili drugih stvari. Također ima policu s lijeve strane gdje je moguće odložiti alat ili meso koje čeka na svoj red za pečenje.

Ovaj roštilj na drveni ugljen stabilan je i pomičan te se  jednostavno postavlja i priprema za korištenje. Ima zaštitu od vjetra sa zadnje strane.

Zahvaljujući kotačima, lagano se može premjestiti na prigodnije mjesto u slučaju vjetra ili  nekih drugih nepogodnosti. Ima dvije rešetke od nehrđajućeg čelika za pečenje veće količine hrane odjednom, a temperatura žara može se jednostavno kontrolirati i upravljati.

Roštilj je namenjen pripremanju hrane na otvorenom prostoru tako da ga možete koristiti u vrtu, na terasi ili čak na većim balkonima.

Uživajte u okusu mesa, kobasica, povrća i ostalih jela, jer će mirisi s ovog roštilja svakome pobuditi strast za hranom sa žara!

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Kataloški broj  765/6
Dimenzije (cm)  90 x 87,5 x 50
Dimenzije prostora za pečenje (cm)  2 rešetke 58 x 20,5
Materijal Rešetka od INOX-a
Vrsta ugljena Drveni ugljen, Ugljen briket

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Roštilj na kotačima – širine 90cm”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest