Roštilj na kotačima s policama

Verdelook logo

Praktičan roštilj zbog donje police koja može poslužiti za odlaganje ugljena, pića ili drugih stvari. Također ima dvije police sa strana gdje je moguće odložiti alat ili meso koje čeka na svoj red za pečenje..

Lagano se premješta na željeno mjesto zahvaljujući kotačima.

469,00kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Roštilj na kotačima s policama koji spremanje raznih jela pretvara u pravi užitak i donosi pečene ili dimljene specijalitete sa žara. Praktičan je zbog donje police koja može poslužiti za odlaganje ugljena, pića ili drugih stvari. Također ima dvije police sa strana gdje je moguće odložiti alat ili meso koje čeka na svoj red za pečenje.

Ovaj roštilj na drva i ugljen stabilan je i pomičan te se  jednostavno postavlja i priprema za korištenje. Zahvaljujući kotačima, lagano se može premjestiti na prigodnije mjesto u slučaju vjetra ili  nekih drugih nepogodnosti. Ima rešetku od nehrđajućeg čelika, a temperatura žara može se jednostavno kontrolirati i upravljati.

Roštilj je namenjen pripremanju hrane na otvorenom prostoru tako da ga možete nositi sa sobom na piknike ili izlete, ili ga koristiti u vrtu, na terasi ili čak na balkonima.

Uživajte u okusu mesa, kobasica, povrća i ostalih jela, jer će mirisi s ovog roštilja svakome pobuditi strast za hranom sa žara!

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Kataloški broj  765/5
Dimenzije (cm)  102 x 89 x 44
Dimenzije prostora za pečenje (cm)  57,5 x 34
Materijal Rešetka od INOX-a
Vrsta ugljena Drveni ugljen, Ugljen briket

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Roštilj na kotačima s policama”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest