Drveni ugljen Dizmar 2,5 kg

SKU: 012604Međimurka BS - centar alata logo
(1 recenzija korisnika)

Drveni ugljen Dizmar 2,5 kg koristi se za pripremu roštilja na kruta goriva na otvorenom. Dizmar drveni ugljen vrhunske je kvalitete dobiven iz najkvalitetnijih vrsta drva: bukve, graba, hrasta.

Dizmar ugljen uvijek potpalite na nezapaljivoj podlozi (ložište roštilja), a za potpalu nikad nemojte koristiti lako zapaljive tekućine (alkohol, benzin i slično)!

16,90kn s PDV-om

Nema na zalihi

Oznake:

Opis

Drveni ugljen Dizmar rasporedite ravnomjerno u tanjem sloju na dno roštinja i potpalite gril upaljačem. Nakon nekoliko minuta dodajte potrebnu količinu ugljena i pustite da gori.

S pečenjem trebate početi kad se ugljen potpuno razgori, a na površini se pojavio bijeli sloj pepela i iznad samog žara možete zadržati šaku punih deset sekundi.

Tijekom gorenja drveni ugljen Dizmar postaje jako vruć te se stoga preporuča da se djeca i životinje ne nalaze u blizini za vrijeme upotrebe.

 

Tehničke karakteristike:

 

Neto masa 2,5 kg
Zemlja podrijetla Bosna i Hercegovina
Dodatne informacije Vrhunska kvaliteta

Review (1)

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  1. Darko Novak

    Vrlo kvalitetan i vrhunske kvalitete. Preporučam!

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..