Thor 8

SKU: 11639

Prostrano staklo čini viziju vatre privlačnijom, a dodatno ukrasno staklo ističe njezin šarm. Unutrašnjost Thor 8 peći obložena je Acumotteom koja se savršeno suprotstavlja vanjštini, dajući peći moderan izgled.

Tijelo i prednja strana peći otporni su na visoke temperature korištenjem visokokvalitetnog čelika. Također osigurava stabilnost cjelokupne strukture.

2.439,74 (18.382,22 kn) s PDV-om

Samo 1 komad(a) na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake: ,

Opis

Jednostavni oblik i zanimljiv dizajn peći Thor 8 privlači svima pozornost.

Prostrano staklo čini viziju vatre privlačnijom, a dodatno ukrasno staklo ističe njezin šarm. Unutrašnjost peći obložena je Acumotteom koja se savršeno suprotstavlja vanjštini, dajući peći moderan izgled. Acumotte je keramički materijal koji akumulira toplinu i podiže temperaturu u peći.

Čvrsta vertikalna ručka olakšava brtvljenje vrata.

 

Maksimalna iskoristivost energije

Učinkovitije izgaranje i duže održavanje temperature zahvaljujući tome što je komora za izgaranje podložena keramičkim materijalom Acumotte koji akumulira toplinu i povećava temperaturu u peći.

Potpuno sagorijevanje do sitne prašine zahvaljujući deflektoru koji produžuje ispušni put. Taj proces povećava učinkovitost gorenja i jamči bolju potrošnju energije. Također minimizira emisije štetnih tvari u atmosferu.

Dodatno, membrana koja funkcionira slično deflektoru ugrađena je na ispušni otvor, što dodatno pojačava efekte uređaja.

Primarni zrak se isporučuje umetkom zahvaljujući ugrađenom ulazu za vanjski zrak od 100 mm. Ulaz zraka nalazi se od dna umetka. Umetak ima pokrovnu ploču na stražnjoj strani i rupu u podlozi. Zahvaljujući tome korisnik može odabrati način povezivanja vanjskog zračnog kompleta.
Podešavanje zraka se provodi prigušnicom koja se podešuje pomoću jednog regulatora smještenog ispod vrata. Ovo rješenje sprječava nepravilnu upotrebu. Cijeli mehanizam radi tiho i besprijekorno.

U ovom umetku postoji trostruki sustav zraka komore za izgaranje. Osim toga, opremljen je sustavom čistog stakla (zračnom zavjesom), tako da se zrak isporučuje izravno na staklo kroz sustav kanala smještenih na stranama kamina. Na taj način kisik se isporučuje u gornji dio komore za izgaranje, a nakon izgaranja plinova nastalih pri izgaranju drva. Istovremeno smanjuje štetne emisije CO u atmosferu.

 

Sigurnost

Prednja strana peći je opremljena keramičkim staklom s otpornošću na toplinu do 800 ° C. Tvrtka Kratki nudi certifikat kvalitete i sigurnosti stakla.

Tijelo i prednja strana peći otporni su na visoke temperature korištenjem visokokvalitetnog čelika. Također osigurava stabilnost cjelokupne strukture.

 

Jednostavna upotreba

U ovom se umetku koristi posebna profilirana donja acumotte ploča. Zahvaljujući tome komora peći je veća, te veća količina drva može biti stavljena unutra. Pokretna rešetka i ladica za pepeo omogućavaju jednostavno čišćenje.

Ostakljenje umetka ostaje čisto zahvaljujući čistom staklenom sustavu (zračnoj zavjesi). Zračna zavjesa razdvaja staklo od komore, tako da se ne prlja.

Zbog svog oblika, samostojeća peć Thor 8 može se postaviti u kutu prostorije s gornjim ili stražnjim priključcima. Stražnje spajanje moguće je i sa desne i lijeve strane peći.

Ispod kamina nalazi se dodatna komora koja se može zaključati, gdje je skriven vanjski otvor za zrak.
Preostali prostor može se koristiti, na primjer, za pohranu određene količine drva.
Otvaranje vrata temelji se na sustavu pritiska koji ne zahtijeva dodatnu ručku.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model (kW): THOR
Nazivna snaga (kW): 8
Maksimalna snaga grijanja (kW): 5,5-10
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 83
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,10%
Temperatura dimnih plinova (°C): 175
Težina (kg): 160
Max duljina cjepanica (cm): 30
Materijal: valjani čelik
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Thor 8”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..