VNP BS/G/480/480

SKU: 009580

VNP BS/G/480/480 moderni je kamin s giljotinom (sustavom za podizanje) s bočnim ostakljenjem. Kombinira jedinstvenu estetiku i iznimna svojstva performansi.

Uz vizualne značajke, uređaj jamči učinkovito grijanje prostora i ekološko sagorijevanje drva. Zahvaljujući upotrebi suvremenih materijala i inovativnim tehničkim rješenjima, odlikuje se vrlo suptilnim izgledom. Jedna od mnogih njegovih prednosti je mogućnost spoja usisnika zraka izvana. Eleganciju umetka dodaje dekorativno ostakljenje tipa Glass. Uz to ima i roditeljsku bravu koja štiti od nekontroliranog otvaranja vrata.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

17.077,00kn s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake: ,

Opis

VNP BS/G/480/480 moderni je kamin s giljotinom (sustavom za podizanje) s bočnim ostakljenjem. Kombinira jedinstvenu estetiku i iznimna svojstva performansi.

Uz vizualne značajke, uređaj jamči učinkovito grijanje prostora i ekološko sagorijevanje drva. Zahvaljujući upotrebi suvremenih materijala i inovativnim tehničkim rješenjima, odlikuje se vrlo suptilnim izgledom. Jedna od mnogih njegovih prednosti je mogućnost spoja usisnika zraka izvana. Eleganciju umetka dodaje dekorativno ostakljenje tipa Glass. Uz to ima i roditeljsku bravu koja štiti od nekontroliranog otvaranja vrata.

Umetak osigurava sigurnost upotrebe, jer ima takozvanu roditeljsku bravu, koja štiti od nekontroliranog otvaranja vrata. Prednja strana umetka opremljena je keramikom otpornom na toplinu koja podnosi temperature do 660°C. Sastavljeno staklo ima certifikat kvalitete i sigurnosti. Tijelo i prednja strana umetka otporni su na visoke temperature zbog upotrebe visokokvalitetnog čelika. Okvir vrata izrađen je od zatvorenog profila, što ga čini stabilnim i otpornim na napetosti koje se javljaju tijekom rada na visokim temperaturama. Izvrsnu nepropusnost umetka jamče čvrsti zavareni spojevi izrađeni u oklopu plemenitog plina. Čelični elementi laserski se režu pomoću modernih uređaja, a zatim savijaju na CNC strojevima za savijanje.

VN kamin privlači pažnju modernim dizajnom i estetikom završne obrade. Impresionira skladnom vizijom vatre, dajući interijeru jedinstveni stil. Toplina zrači ne samo frontalno, već i u stranu. Kamin je opremljen jednim, ukrasnim staklenim prozorom, zahvaljujući kojem izgleda elegantno i moderno. Korištenje ovog rješenja, povećan je prednji dio te je vizualno naglašena vatra.

Vrata umetka rade u sustavu za podizanje stakla. Ovaj je sustav izgrađen na temelju protuutega – remenica čelične sajle radi u vodilicama na dva kuglična ležaja, zahvaljujući kojima se težina vrata ravnomjerno raspoređuje. Oni se kreću na vatrootpornim ležajevima duž kliznih vodilica montiranih u okvir, što jamči njihov lagan, tihi rad bez problema. Pomicanje vrata prolazi nekoliko milimetara od tijela, što sprječava oštećenje brtve. Vrata koja se mogu zaključati utisnuta su velikom snagom u okvir, zahvaljujući čemu je kamin potpuno zapečaćen. Zahvaljujući tom sustavu možete umetnuti pravu količinu drva bez problema. Dodatni mehanizam omogućuje otvaranje bočnih prozora, olakšavajući čišćenje i održavanje kamina čistim. Kamin je dodatno opremljen sustavom čistog stakla – zahvaljujući takozvanoj zavjesi protok zraka ravnomjerno se raspoređuje, briše staklo i minimalizira taloženje čađe na njemu. To vam omogućuje dugotrajno održavanje efektivnog i čistog izgleda stakla.

Kamin ima posebno profiliranu donju ploču izrađenu od Acumottea, zahvaljujući kojoj je komora za izgaranje dublja i sadrži više drva. Održavanje kamina je lakše zbog postavljene rešetke i ladice u kojoj se skuplja pepeo. Unutarnji revizijski sustav omogućuje obavljanje uslužnih djelatnosti s unutarnje strane peći bez uništavanja zgrade kamina. Kamin se može koristiti u raznim uvjetima ugradnje, zahvaljujući podesivim nogama i pomičnom podesivom ispušnom otvoru za 360°.

Učinkovitije izgaranje i dulje održavanje temperature učinak je obloge Acumotte u komori za izgaranje, materijala koji akumulira toplinu i povećava temperaturu u peći. Osim toga, njegova glatka, bijela površina izgleda impresivno unutar kamina. Dogorijevanje čestica goriva posljedica je dva deflektora koji produžuju ispušni put. Ovaj postupak također povećava učinkovitost izgaranja i jamči bolju upotrebu energije te minimalizira emisiju štetnih tvari u atmosferu.

Umetak ima vodoravni dimovod, ugrađen u visoki dimovod, što omogućuje dodatni povrat topline od dimova, a time i maksimalnu potrošnju energije.
Kamin ima trostruki sustav ventilacije za komoru za izgaranje, zahvaljujući čemu je izgaranje drva u umetku ekološko i, što je najvažnije, ekonomično.
Primarni zrak u uložak se dovodi izvana, zahvaljujući ugrađenom priključku za ulaz zraka 125 mm. Stup za usis zraka nalazi se u podu spremnika. Njegova regulacija odvija se ugrađenim gasom, postavljenim od strane jednog regulatora ispod vrata, što isključuje pogreške u nepravilnoj upotrebi. Cijeli mehanizam radi unutar kamina, vrlo tiho i bez problema.

VN model udovoljava zahtjevima standarda za ekološki dizajn i ograničenjima standarda BImSchV 2, koji određuje maksimalnu emisiju CO.

Jamstvo pokriva:

  • dijelove od lijevanog željeza;
  • pokretne elemente mehanizma za upravljanje zaslonom dimovodne cijevi i krunom zaslona ladice za pepeo;
  • rešetku i zabrtvljenost kamina u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje;
  • keramičke ploče (2 godine)

Jamstvo ne pokriva:

  • vermikulit ploče;
  • c keramiku otpornu na toplinu (do 800ºC)
  • sve defekte nastale kao rezultat nepoštivanja uputa za upotrebu, posebno ovih koje se odnose na korišteno gorivo i pomoćna sredstva za paljenje;
  • sve defekte nastale prilikom transporta;
  • sve defekte nastale prilikom instaliranja, ugradnje i puštanja u pogon;
  • oštećenja nastala uslijed toplotnih preopterećenja ložišta (kao rezultat uporabe koja nije u skladu s uputama za rukovanje)

 

Jamstvo se produžuje za razdoblje od dana podnošenja reklamacije do dana obavijesti kupca o obavljenoj popravci. Ovo vrijeme će biti potvrđeno u jamstvenom listu.

Sva oštećenja nastala uslijed pogrešne uporabe, skladištenja, pogrešnog održavanja, neusklađenog s uputama za uporabu, ili zbog drugih razloga koji ne proizlaze iz krivnje proizvođača uzrokuje gubitak jamstva, ukoliko su ovi razlozi bili uzrok kvalitativnih promjena ložišta.

Prije no što se odlučite za kupnju obavezno pročitati upute za kupnju i postupak prijave/reklamacije kvara/štete.

 

 

Tehničke karakteristike:

Model VNP
Šifra VNP BS/G/480/480
Nazivna snaga (kW) 8
Raspon snage grijanja (kW) 3,5 – 10
Predviđeno za prostor (m²) : 80-100
Odvod dima (fi u mm) 200
Toplinska učinkovitost (%) 84
Emisija CO (na 13% O2) 0,10
Temperatura dimnih plinova (°C) 230
Max duljina cjepanica (cm) 30
Masa (kg) 195
Širina (cm) 59,9
Visina (cm) 138,9
Dužina (cm) 59,8

Preuzmite i pročitajte upute i instrukcije za pravilno postavljanje i korištenje Kratki ložišta:

Upute za rukovanje KRATKI kaminskim ložištima

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “VNP BS/G/480/480”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..