Zidni kolut za crijevo Classic 60 s vodilicom GARDENA (2650-20)

U zidni kolut za crijevo Classic 60 s vodilicom za navođenje crijeva stane maksimalno 60 metara crijeva od 13 mm (1/2″), 50 metara crijeva od 15 mm (5/8″) ili 35 metara crijeva od 19 mm (3/4″).

Opremljen je priključcima za slavinu, no za potrebe većeg potoka vode kolut za crijevo može se jednostavno pretvoriti u profesionalni sustav uz dodatne priključke.

495,63kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Uz zidni kolut za crijevo Classic 60 s vodilicom za navođenje crijeva, pohrana vrtnog crijeva vrlo je jednostavna. Crijevo se može praktično odmatati i namatati. Kolut za crijevo to podržava.

Može se zasebno objesiti na zid ili postaviti u kut, ovisno što vam je praktičnije. Vodi crijevo za ravnomjerno i uredno namatanje. Čvrst, metalni, dugovječni držač drži kolut za crijevo na zidu. Nakon isključivanja vode kolut za crijevo također se može ukloniti. Kolut za crijevo možete ugodno prenositi zahvaljujući ugrađenoj ručki za prenošenje. Nakošeni priključak za crijevo sprječava uvrtanje crijeva i omogućava puni protok vode.

Zidni kolut za crijevo Classic 60 s vodilicom za navođenje crijeva već je opremljen priključcima za slavinu. No, ako vam je potreban veći protok vode, kolut za crijevo može se jednostavno pretvoriti u profesionalni sustav GARDENA “Profi” pomoću priključka za slavinu profesionalnog sustava s maksimalnim protokom “Profi” (br. pr. 2801).

Nakon isključenja dovoda vode, crijevo možete pričvrstiti na mehanizam za zaustavljanje kapanja na ručki. Mehanizam sprječava gubitak preostale vode iz crijeva. Za jednostavnije zalijevanje.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   2650-20
Kapacitet   13mm (1/2”) – 60m | 15mm (5/8”) – 50m | 19mm (3/4”) – 35m
Sadržaj   S vodilicom za navođenje crijeva i stabilnim metalnim nosačem

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zidni kolut za crijevo Classic 60 s vodilicom GARDENA (2650-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest