Zidni kolut za crijevo RollUp M/L GARDENA (18620-20)

SKU: 032998

Velika sloboda kretanja tijekom zalijevanja bez savijanja crijeva zahvaljujući zidnom nosaču koji se može zakrenuti za više od 180 °.

Automatsko uvlačenje crijeva, duljine 25 m.

1.406,97kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Zalijevanje koje je uvijek spremno za akciju – pomoću zidnog koluta za crijevo RollUp M/L GARDENA . Kada zalijevate svoj vrt ovim crijevom, štedite i trud i vrijeme te mnogo prostora za odlaganje. Ova kompaktna kutija jednostavno je pričvršćena na zid kuće i osim sigurnog skladištenja crijeva za vodu, olakšava vam i namatanje nakon zalijevanja. Zahvaljujući zidnom nosaču koji se može zakrenuti za više od 180 °, imate veliku slobodu kretanja tijekom zalijevanja i crijevo se ne savija. Jednostavno izvucite 25-metarsko crijevo na željenu duljinu i možete odmah početi s zalijevanjem! Praktične točke zaključavanja automatski učvršćuju vrtno crijevo u posebno kratkim intervalima, tako da vaše biljke možete vrlo lako zalijevati. Laganim povlačenjem kraja crijeva otpuštate mehanizam za zaključavanje i ugrađena čelična opruga automatski i pouzdano uvlači crijevo za vas. Kako bi okoliš i kućište koluta crijeva ostali neoštećeni, mehanizam za uvlačenje ima inovativnu RollControl tehnologiju koja osigurava sigurno i kontrolirano uvlačenje.

Integrirana vodilica crijeva sprječava zapetljavanje ili čvorove tijekom namatanja. Pomoću priključaka za slavinu i crijevo iz originalnog sustava GARDENA možete fleksibilno produžiti crijevo ili pričvrstiti druge dodatke za zalijevanje GARDENA. Vaši dodaci za crijeva GARDENA uvijek su spremni za uporabu, mogu se pričvrstiti ispod zidnog nosača i tamo pohraniti radi uštede prostora. Naravno, zidni kolut za crijevo izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji nude i zaštitu od UV zračenja i smrzavanja, robusna kutija može se koristiti tijekom cijele godine. Nadalje, zahvaljujući zaštiti od krađe, kutiju se ne može ukrasti i samo je vi možete skinuti sa zida. Uz zidni kolut za crijevo, kutija sadrži zidni nosač, fleksibilno priključno crijevo, sve potrebne originalne dijelove sustava GARDENA i dijelove za montažu, kao i prskalicu s dvije različite mogućnosti mlaza za raspršivanje. GARDENA daje petogodišnje jamstvo na ovaj kvalitetan proizvod.

 

Savršeno spremište za crijevo

Zahvaljujući zidnom kolutu za crijevo uvijek imate pri ruci svoje vrtno crijevo i pribor. Mlaznice, raspršivači i četke za pranje mogu se jednostavno objesiti i pohraniti na zidni nosač.

Za ugodno i fleksibilno zalijevanje

Zahvaljujući praktičnom zidnom nosaču, kolut za crijevo se može okretati pod kutom većim od 180 °. To vam omogućuje fleksibilno zalijevanje svakog kuta vašeg vrta bez prelamanja crijeva. Nakon upotrebe kompaktna kutija za crijevo može se preklopiti prema zidu kako bi uštedili prostor

Rukovanje bez napora

Vrtno crijevo automatski se zaključa na željenoj duljini zahvaljujući ugrađenim kratkim točkama zaključavanja. Tako da jednostavno možete obaviti zalijevanje i uz to imati maksimalnu slobodu kretanja.

Spremno za neposrednu upotrebu

Zidni kolut za crijevo RollUp M / L dolazi sa zidnim nosačem, vrtnim crijevom od 25 metara, priključnim crijevom, svim potrebnim originalnim dijelovima sustava GARDENA i mlaznicom s dvije različite mogućnosti prskanja.

RollControl

Laganim povlačenjem na kraju crijeva aktivira se integrirana čelična opruga koja automatski i pouzdano namotava crijevo. Tehnologija RollControl osigurava polagano i sigurno uvlačenje, bez obzira na to koliko je crijevo odmotano.

Nema zapetljavanja ili čvorova

Zidni kolut za crijevo ima integriranu vodilicu crijeva koja osigurava ravnomjerno uvlačenje crijeva bez prevrtanja ili čvorova.

Otporan na UV zračenje i mraz

Kutija crijeva zaštićena je od elemenata UV zaštitom i materijalima otpornim na smrzavanje. To znači da se može koristiti u sve četiri sezone.

5-godišnje jamstvo osigurava visoku kvalitetu

  • Detaljne jamstvene uvjete potražite u priloženom priručniku ili na internetu na: www.gardena.com/warranty. Ovo jamstvo ne utječe na vaša zakonska jamstvena potraživanja.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 

Broj artikla   18620-20
Veličina vrta   Srednji
Pogon   Čelična opruga
Automatsko uvlačenje crijeva   Potezanje crijeva
Duljina crijeva  25 m
Dimenzije (d x š x v)  66,2 x 26,6 x 50,3 (cm)

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zidni kolut za crijevo RollUp M/L GARDENA (18620-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..