Zidni kolut za crijevo RollUP S GARDENA (18600-20)

SKU: 033868

Zalijevanje vrta jednostavnije je nego ikad uz zidni kolut za crijevo RollUp S.

Kvalitetna crijeva osiguravaju visok protok vode i optimalno upravljanje mlaznicom.

Integrirani vod za crijevo sprječava uvijanje i zapetljavanje crijeva.

907,69kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Zalijevanje vrta jednostavnije je nego ikad uz zidni kolut za crijevo RollUp S. Pomaže održavati vrt urednim i organiziranim te sprječava opasnost od spoticanja uzrokovanu razbacanim crijevima za vodu. Praktično spremište za crijeva jednostavno se postavlja na zid vaše kuće i spaja na slavinu pomoću fleksibilnog priključnog crijeva. Zahvaljujući čvrstom zidnom nosaču, kolut se može okretati za više od 180°, tako da možete bez napora doći do svakog kuta vašeg vrta. Za izravnu uporabu, jednostavno proširite vrtno crijevo na maksimalnu duljinu od 15 metara. Vrtno crijevo automatski se zaključava u posebno kratkim intervalima čim zaustavite povlačenje što znači da je crijevom jednostavno i lako rukovati. Laganim povlačenjem kraja crijeva otpušta se brava za zaključavanje, a ugrađena čelična opruga s inovativnom RollControl tehnologijom osigurava glatko i kontrolirano uvlačenje. RollControl štiti kutiju za crijevo i okolinu od oštećenja nastalih prebrzim uvlačenjem. Kako bi se izbjegli pregibi ili čvorovi u crijevu za vodu, kutija ima integriranu vodilicu crijeva. Zahvaljujući priključcima crijeva i slavine iz originalnog GARDENA sustava, lako i fleksibilno možete pričvrstiti produžetak ili drugi kompatibilni GARDENA element na crijevo.

Uvijek ćete imati pribor za crijevo GARDENA pri ruci. Moguće ga je pričvrstiti ispod zidnog nosača tamo ga pohraniti radi uštede prostora. Zidni kolut za crijevo GARDENA zaštićen je od UV zraka i mraza i može se bez oklijevanja postaviti na zid kuće tijekom cijele godine. Visokokvalitetni materijal nudi vam dugi vijek trajanja i upotrebljivost bez održavanja. Osim toga, kolut se ne može ukrasti zahvaljujući zaštiti od krađe te ga samo vi možete ukloniti sa zida. Zajedno sa zidnim kolutom za crijevo dobiti ćete zidni nosač, fleksibilno priključno crijevo, sve potrebne originalne dijelove sustava GARDENA i dijelove za montažu, kao i mlaznicu s dvije različite mogućnosti prskanja. Ovaj visokokvalitetni proizvod dolazi s petogodišnjim jamstvom tvrtke GARDENA. Zalijevanje koje je uvijek spremno za akciju – GARDENA zidni kolut za crijevo RollUp S.

 

 

Savršeno spremište za crijevo

Zahvaljujući zidnom kolutu za crijevo uvijek imate pri ruci svoje vrtno crijevo i pribor. Mlaznice, raspršivači i četke za pranje mogu se jednostavno objesiti i pohraniti na zidni nosač.

Za ugodno i fleksibilno zalijevanje

Zahvaljujući praktičnom zidnom nosaču, kolut za crijevo se može okretati pod kutom većim od 180 °. To vam omogućuje fleksibilno zalijevanje svakog kuta vašeg vrta bez prelamanja crijeva.

Rukovanje bez napora

Vrtno crijevo automatski se zaključa na željenoj duljini zahvaljujući ugrađenim kratkim točkama zaključavanja. Tako da jednostavno možete obaviti zalijevanje i uz to imati maksimalnu slobodu kretanja.

Spremno za neposrednu upotrebu

Zidni kolut za crijevo RollUp S dolazi sa zidnim nosačem, crijevom za zalijevanje od 15 metara, fleksibilnim priključnim crijevom, svim potrebnim originalnim dijelovima sustava GARDENA i mlaznicom s dvije različite mogućnosti prskanja.

RollControl

Laganim povlačenjem na kraju crijeva aktivira se integrirana čelična opruga koja automatski i pouzdano namotava crijevo. Tehnologija RollControl osigurava polagano i sigurno uvlačenje, bez obzira na to koliko je crijevo odmotano.

Nema zapetljavanja ili čvorova

Zidni kolut za crijevo ima integriranu vodilicu crijeva koja osigurava ravnomjerno uvlačenje crijeva bez prevrtanja ili čvorova.

Otporan na UV zračenje i mraz

Kutija crijeva zaštićena je od elemenata UV zaštitom i materijalima otpornim na smrzavanje. To znači da se može koristiti u sve četiri sezone.

5-godišnje jamstvo osigurava visoku kvalitetu

  • Detaljne jamstvene uvjete potražite u priloženom priručniku ili na internetu na: www.gardena.com/warranty. Ovo jamstvo ne utječe na vaša zakonska jamstvena potraživanja.

 

Tehničke značajke

 

 

Broj artikla  18600-20
Veličina vrta   Mali
Promjer crijeva   11mm
Automatsko uvlačenje crijeva   Potezanje crijeva
Duljina crijeva  30 m
Dimenzije (d x š x v)  54 x 23,5 x 43,7 (cm)

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zidni kolut za crijevo RollUP S GARDENA (18600-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..