Zidni kolut za crijevo RollUp XL GARDENA (18630-20)

SKU: 010814

Zalijevanje koje je uvijek spremno za akciju – pomoću zidnog koluta za crijevo GARDENA RollUp XL.

Automatsko uvlačenje crijeva, duljine 35 m.

1.588,63kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Zidni kolut za crijevo RollUp XL čini zalijevanje velikog vrta ugodnim i jednostavnim. Kompaktno spremište za crijevo pričvrstite trajno na zid kuće i spojite ga na slavinu spojnim crijevom. Zahvaljujući crijevu duljine 35 metara i okretnoj kutiji crijeva koja ima kut rada od 180 ° zalijevanje biljaka je zadovoljstvo, a ne posao. Kolut za crijevo slijedi vaš smjer kretanja i sprječava da se crijevo ne prevrće ili zapetljava. Nakon što ste izvukli crijevo do željene duljine za zalijevanje, posebno kratke točke zaključavanja automatski zahvaćaju i fiksiraju crijevo čim se zaustavite. Laganim povlačenjem kraja crijeva otpušta se mehanizam za zaključavanje i integrirana čelična opruga za vas automatski, pouzdano i ravnomjerno namotava vrtno crijevo.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji RollControl, uvlačenje je posebno sigurno i kontrolirano. Integrirana vodilica crijeva osigurava da se crijevo namota uredno i ravnomjerno, bez zapletanja. Priključci slavine i crijeva na kutiji za crijeva dio su originalnog GARDENA sustava, tako da u bilo kojem trenutku možete pričvrstiti druge dodatke za zalijevanje GARDENA. Uvijek ćete imati pri ruci svoje GARDENA mlaznice: mogu se pričvrstiti ispod zidnog nosača i tamo pohraniti radi uštede prostora. Visokokvalitetni materijal zaštićen je od UV zračenja i mraza, zaštićen je od vremenskih oštećenja, te se stoga može koristiti tijekom cijele godine. Osim toga, spremište crijeva osigurano je uređajem protiv krađe. Svi potrebni dijelovi za spajanje i sastavljanje uključeni su u pakiranje zidnog koluta za crijevo RollUp: zidni nosač, priključno crijevo, svi potrebni originalni dijelovi sustava GARDENA i mlaznica s dvije različite mogućnosti mlaza za raspršivanje. GARDENA daje petogodišnje jamstvo na visokokvalitetni zidni kolut za crijevo. Zalijevanje koje je uvijek spremno za akciju – pomoću zidnog koluta za crijevo GARDENA RollUp XL.

 

Praktično i prostorno učinkovito spremište crijeva

Zahvaljujući zidnom kolutu za crijevo uvijek imate pri ruci svoje vrtno crijevo i pribor. Mlaznice, raspršivači i četke za pranje mogu se jednostavno objesiti i pohraniti na zidni nosač.

Za ugodno i fleksibilno zalijevanje

Zahvaljujući praktičnom zidnom nosaču, kolut za crijevo se može okretati pod kutom većim od 180 °. To vam omogućuje fleksibilno zalijevanje svakog kuta vašeg vrta bez prelamanja crijeva. Nakon upotrebe kompaktna kutija za crijevo može se preklopiti prema zidu kako bi uštedili prostor

Rukovanje bez napora

Vrtno crijevo automatski se zaključa na željenoj duljini zahvaljujući ugrađenim kratkim točkama zaključavanja. Tako da jednostavno možete obaviti zalijevanje i uz to imati maksimalnu slobodu kretanja.

Spremno za neposrednu upotrebu

Zidni kolut za crijevo RollUp XL dolazi sa zidnim nosačem, vrtnim crijevom od 35 metara, priključnim crijevom, svim potrebnim originalnim dijelovima sustava GARDENA i mlaznicom s dvije različite mogućnosti prskanja.

RollControl

Laganim povlačenjem na kraju crijeva aktivira se integrirana čelična opruga koja automatski i pouzdano namotava crijevo. Tehnologija RollControl osigurava polagano i sigurno uvlačenje, bez obzira na to koliko je crijevo odmotano.

Nema zapetljavanja ili čvorova

Zidni kolut za crijevo ima integriranu vodilicu crijeva koja osigurava ravnomjerno uvlačenje crijeva bez prevrtanja ili čvorova.

Otporan na UV zračenje i mraz

Kutija crijeva zaštićena je od elemenata UV zaštitom i materijalima otpornim na smrzavanje. To znači da se može koristiti u sve četiri sezone.

5-godišnje jamstvo osigurava visoku kvalitetu

  • Detaljne jamstvene uvjete potražite u priloženom priručniku ili na internetu na: www.gardena.com/warranty. Ovo jamstvo ne utječe na vaša zakonska jamstvena potraživanja.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 

Broj artikla   18630-20
Veličina vrta   Veliki
Pogon   Čelična opruga
Automatsko uvlačenje crijeva   Potezanje crijeva
Duljina crijeva   35 m
Dimenzije (d x š x v)   66,2 x 26,6 x 50,3 (cm)

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zidni kolut za crijevo RollUp XL GARDENA (18630-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..