Belinka Beltop UVplus

Belinka

Beltop UV Plus je najbolji izbor kada želite sjajniji završni izgled površine. Na raspolaganju je u 17 standardnih nijansi.

Vremenskim utjecajima izloženo drvo uvijek treba prije premazivanja Beltopom UV Plus impregnirati Bellesom.

Nijanse boja u karti tonova su informativne.

Od 79,25kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Beltop UVplus je iznimno postojana debeloslojna lazura. Namijenjena je zaštiti drva u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima.

  • zaštita drva koje je više izloženo vremenskim utjecajima
  • osobito prikladan za prozore i vrata
  • završni izgled površine je sjajan
  • 17 standardnih tonova boje

Naime, pored UV filtra i apsorbera sadrži i hvatače slobodnih radikala, koji najučinkovitije sprječavaju propadanje premaza. Drvu daje dimenzijsku stabilnost, zato se preporučuje za prozore i vrata te za zaštitu svih elemenata iz tvrdog drva bjelogorice.

Beltop UV Plus je najbolji izbor kada želite sjajniji završni izgled površine. Na raspolaganju je u 17 standardnih nijansi.

Vremenskim utjecajima izloženo drvo uvijek treba prije premazivanja Beltopom UV Plus impregnirati Bellesom. Pri premazivanju vrtnog namještaja ili drvenih elemenata koji će biti mehanički opterećeni potrebno je sušenje u trajanju od tjedan dana prije opterećenja.

 

Područje primjene

Koristi se za površinsku zaštitu svih vrsta drva unutar i izvan zgrade. Drvu daje dimenzijsku stabilnost, zato ga preporučujemo za prozore i vrata te za zaštitu svih elemenata od tvrdog drva bjelogorice.

 

Upozorenje: Bezbojni Beltop UV Plus br. 1 nije prikladan za premazivanje tamnijih površina, jer posebni UV apsorberi i filteri mogu stvoriti mliječni izgled površine.

 

Tehničke značajke

 

Sastav   alkidne smole, svjetlosno i vremensko postojani pigmenti, UV filtri, UV
apsorberi, hvatači slobodnih radikala, vosak i bezaromatska otapala
Ambalažne jedinice   0,75 l | 2,5 l | 5 l
Svojstva   debeloslojni, lazurni, tiksotropan premaz; jednostavno se razmazuje i ne kaplje s kista; dobro štiti drvo od štetnih sunčevih zraka; ne ljušti te se jednostavno obnavlja

 

 

Ton karta

(Nijanse su informativne)

 

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Belinka Beltop UVplus”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest