Belinka Illumina

Belinka

Belinka Illumina je premaz u svjetloj nijansi, a ujedno je dovoljno prekrivajuća boja, koja će sakriti prethodni lazurni premaz.

 Illumina je proizvod, koji je zahtjevan za rad i traži vještu ruku.

Nijanse boja u karti tonova su informativne.

 

Od 87,40kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Belinka Illumina je lazurni premaz za posvjetljivanje tamno obojenih drvenih površina.

  • posvjetljuje tamne lazure
  • nije prikladna kao samostalan premaz
  • za drvo na otvorenome

Illumina je na raspolaganju u jednom, žućkastom tonu boje. Premaz ne razgrađuje tamne površine, već ima dovoljno prekrivajućih svojstava, da ravnomjerno prekrije prethodnu tamnu lazuru i njenu nijansu približava prirodnoj boji drva smreke. Nakon premazivanja illuminom struktura drva više neće biti vidljiva, no pravilnom pripremom površine i pravilnim radom može se postići jednaki utisak kao kod svih lazura – odnosno struktura drva ostaje vidljiva.

Illumina je premaz u svjetloj nijansi, a ujedno je dovoljno prekrivajuća boja, koja će sakriti prethodni lazurni premaz. No, nakon premaza Illuminom morate nanijeti još jedan premaz izabrane nijanse (Beltop). Illumina je prikladna za uporabu na otvorenome.

 

Upozorenje: Illumina je proizvod, koji je zahtjevan za rad i traži vještu ruku. Zahtjevni, vrlo razigrani elementi predstavljaju poseban izazov. Pri premazivanju takvih elemenata treba biti vrlo pažljiv pri curenju premaza, jer se takva, osušena mjesta ne mogu više popraviti. Treba biti pozoran i na klimatske uvjete za vrijeme rada i sušenja. Idealni uvjeti za premazivanje su pri temperaturama između 15 i 25 °C te relativni vlažnosti zraka ispod 80 %. Iznimno je važno da je drvo, odnosno podloga suha. Ako su dani kišni, bolje je da posao s Illuminom pričeka. Izbjegavati treba i premazivanje na jakom suncu.

 

Tehničke značajke

 

Sastav   organska otapala, alkidne smole, aditivi, pigmenti otporni na svjetlost
Ambalažne jedinice   0,75 l | 2,5 l
Svojstva  osnovna boja, dobro prijanjanje na ispravno boja za drvo, ne izbljeđuje tamne površine, ne mrvi se i lako se obnavlja

 

 

Ton karta

(Nijanse su informativne)

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Belinka Illumina”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest