Belinka Tophybrid

Belinka

Hibridan sastav veziva i ostali visokokvalitetni sastojci jamče duboko upijanje lazurnog premaza u drvo, svjetlosnu i UV izdržljivost, vodoodbojnost i paropropusnost zaštitnog filma.

Belinka Tophybrid dostupan je u 9 različitih nijansi, i bezbojan (koji nije primjeren za vanjsku primjenu).

Nijanse boja u karti tonova su informativne.

Od 88,85kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Tophybrid je lazurni premaz za premazivanje svih vrsta drva unutra i vani.

  • do 7 godina UV zaštite
  • jednostavan nanos i brzo sušenje
  • za unutra i vani

Hibridan sastav veziva i ostali visokokvalitetni sastojci jamče duboko upijanje lazurnog premaza u drvo, svjetlosnu i UV izdržljivost, vodoodbojnost i paropropusnost zaštitnog filma. Visoka otpornost na vremenske i ostale vanjske utjecaje okoliša čuva dugotrajnu izdržljivost zaštitnog filma i drva. Nakon premazivanja prirodna struktura drva ostaje vidljiva. Belinka Tophybrid dostupan je u 9 različitih nijansi, i bezbojan.

Drvu koje je ispostavljeno vremenskim uvjetima potrebno je posvetiti posebnu pozornost. Zato Belinkini stručnjaci preporučuju da se na drvo najprije nanese Belinka Impregnant, a potom i Belinka Tophybrid, čime se zajamče najbolji rezultati kod zaštite i dizajna.
Umjesto Impregnanta možete upotrijebiti i Belles, no tada je potrebno prije nanošenja Tophybrida počekati 3 dana da se Belles u potpunosti osuši.

Područje primjene

Upotrebljava se za površinsku zaštitu svih vrsti drva unutra i vani. Prikladan je za zaštitu svih drvenih elemenata ispostavljenim vremenskim utjecajima.

Upozorenje: Bezbojni Tophybrid (Br. 12) nije primjeren za vanjsku primjenu.

 

Tehničke značajke

 

Sastav uretanizirane alkidne smole, vodoodbojne tvari, pigmenti
Ambalažne jedinice   0,75 l | 2,5 l
Svojstva otporan je na vremenske utjecaje, štiti drvo od UV zraki, vidljivo čuva strukturu drva, brzo suši, ima svilenkast sjaj, omogućava jednostavno obnavljanje.

 

Ton karta

(Nijanse su informativne)

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Belinka Tophybrid”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest