fbpx

Belinka Tophybrid

Belinka

Hibridan sastav veziva i ostali visokokvalitetni sastojci jamče duboko upijanje lazurnog premaza u drvo, svjetlosnu i UV izdržljivost, vodoodbojnost i paropropusnost zaštitnog filma.

Belinka Tophybrid dostupan je u 9 različitih nijansi, i bezbojan (koji nije primjeren za vanjsku primjenu).

Nijanse boja u karti tonova su informativne.

Za velke narudžbe preko 500 kn, kontaktirajte nas za popust od 15%.

Od 88,85kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Tophybrid je lazurni premaz za premazivanje svih vrsta drva unutra i vani.

  • do 7 godina UV zaštite
  • jednostavan nanos i brzo sušenje
  • za unutra i vani

Hibridan sastav veziva i ostali visokokvalitetni sastojci jamče duboko upijanje lazurnog premaza u drvo, svjetlosnu i UV izdržljivost, vodoodbojnost i paropropusnost zaštitnog filma. Visoka otpornost na vremenske i ostale vanjske utjecaje okoliša čuva dugotrajnu izdržljivost zaštitnog filma i drva. Nakon premazivanja prirodna struktura drva ostaje vidljiva. Belinka Tophybrid dostupan je u 9 različitih nijansi, i bezbojan.

Drvu koje je ispostavljeno vremenskim uvjetima potrebno je posvetiti posebnu pozornost. Zato Belinkini stručnjaci preporučuju da se na drvo najprije nanese Belinka Impregnant, a potom i Belinka Tophybrid, čime se zajamče najbolji rezultati kod zaštite i dizajna.
Umjesto Impregnanta možete upotrijebiti i Belles, no tada je potrebno prije nanošenja Tophybrida počekati 3 dana da se Belles u potpunosti osuši.

Područje primjene

Upotrebljava se za površinsku zaštitu svih vrsti drva unutra i vani. Prikladan je za zaštitu svih drvenih elemenata ispostavljenim vremenskim utjecajima.

Upozorenje: Bezbojni Tophybrid (Br. 12) nije primjeren za vanjsku primjenu.

 

Tehničke značajke

 

Sastav uretanizirane alkidne smole, vodoodbojne tvari, pigmenti
Ambalažne jedinice   0,75 l | 2,5 l
Svojstva otporan je na vremenske utjecaje, štiti drvo od UV zraki, vidljivo čuva strukturu drva, brzo suši, ima svilenkast sjaj, omogućava jednostavno obnavljanje.

 

Ton karta

(Nijanse su informativne)

 

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Belinka Tophybrid”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

Pin It on Pinterest