Belinka Belles

Belinka

Belles je bezbojan tekući impregnacijski premaz, namjenjen osnovnoj, preventivnoj zaštiti.

Sadrži najsuvremenije biocide i drvo štiti od bioloških nametnika (insekata, plavila, gljivica i truljenja).

Od 47,65kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Belinka Belles je bezbojan tekući impregnacijski premaz, namjenjen osnovnoj, preventivnoj zaštiti. Sadrži najsuvremenije biocide i drvo štiti od bioloških nametnika (insekata, plavila, gljivica i truljenja).

Belles se koristi kao prvi nanos za zaštitu drva, koje je posredno ili neposredno izloženo klimatskim utjecajima i propadanju. Za drvo u vrlo vlažnim prostorijama, drvo krovne konstrukcije, drvo u dodiru s zidom, prozori, vanjska i garažna vrata, žaluzine, balkonske ograde, fasadne obloge, vidljivi dijelovi krovne konstrukcije, ograde terasa, vrtne ograde, drvene kućice, atriji i drugo.

U untarnjim prostorijama koristi se kada drvo ugrožava vlaga. Želimo ga zaštititi od plijesni i truljenja uz istodobno sprječavanje naseljavanja drvnih insekata.

Područje primjene

Koristi se za konstrukcije koje su izložene vremenskim utjecajima i za drvo koje zbog svoje neotpornosti ili položaja zahtijeva kemijsku zaštitu.
Korištenje Bellesa u boravišnim prostorijama općenito ne preporučujemo. Koristiti ga možete samo na manjim površinama (prozori, vrata i sl.). Također u vlažnim prostorijama u kojima se osobe ne zadržavaju dulje vrijeme (podrumi i kupaonice).
Bellesom impregnirano drvo obavezno još dodatno zaštitite proizvodom koji ne sadrži biocide (Belton, Beltop uv plus). Time je onemogućen izravan kontakt sa zaštićenom površinom.
Nakon nanošenja i osušenja Bellesa, drvo, koje je izloženo vremenskim utjecajima (prozori,vrata, fasadne obloge, ograde) potrebno je što prije zaštititi jednom od Belinkinih lazura (Belton, Beltopuv plus) koje štite drvo od vremenskih utjecaja.

Upozorenje: Pri radu koristite zaštitnu odjeću i rukavice. U zatvorenim prostorijama osigurajte prozračivanje.

 

Tehničke značajke

 

Sastav   alkidne smole, otapala, biocidi
Ambalažne jedinice   0,75 l | 2,5 l | 5 l
Gustoća   0,79 – 0,83 g/cm³
 Plamište   iznad 61 ºC

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Belinka Belles”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest