Ulje za drvo Oil Exterier

Belinka

Kod zaštite s prirodnim biljnim uljima, drvu se ističe njegova prirodna boja i tekstura. Ulje prodire duboko u pore drva, napuni ih i sprječava upijanje drugih tekućina, a na površini ne stvara zaštitni film.

Od 87,50kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Belinka Oil Exterier je bio impregnacija na osnovi prirodnih biljnih ulja za zaštitu i održavanje vanjskih drvenih površina (drveni podovi, vrtno pokućstvo, obloge, itd.), napravljenih od otpornih vrsti drva (tikovina, hrast, bagrem, orah, itd.).

  • bezbojna bio impregnacija
  • podovi, vrtno pokućstvo, obloge, stolarstvo
  • sadrži sredstva koja usporavaju razvoj plijesni
  • ima citrusni miris i brzo se suši

Ulje ne stvara zaštitni sloj na površini drva. Nauljene elemente izložene vremenskim uvjetima zato je potrebno redovito pregledavati kako bi se uvjerili da su dovoljno zaštićeni. Interval potrebnog održavanja ovisi o vrsti drva, mehaničkom opterećenju i izloženosti vlazi. Impregnirana površina otporna je na vodu kada je redovito održavana, otpornija je na štetne UV zrake u usporedbi s nenauljenim površinama. Preporučljiva je redovita obrada površine istim proizvodom dvaput godišnje.

Belinka ulja pripremljena su s prirodnim sastojcima, nisu štetna za zdravlje i ekološki su prihvatljiva.

 

Upozorenje: Krpe natopljene uljem je nakon korištena potrebno natapati u vodi ili spaliti, inače može doći do samozapaljenja.

 

 

Tehničke značajke

 

Primjena  bezbojna bio-impregnacija
Ambalažne jedinice   0,5 l | 2,5 l
Sastav  otporna prirodna ulja biljnog porijekla, bezaromatsko otapalo, sušila i aditivi

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ulje za drvo Oil Exterier”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest