Belinka Fentin

Belinka

Fentin sadrži kontaktni i želučani insekticid koji djeluje na sve razvojne faze insekata. Stvara sloj zaštitnog drva koje je otrovno za insekte.

49,85kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Belinka Fentin je tekuće bezbojno sredstvo, proizvedeno na osnovi organskih otapala i najsuvremenijeg biocida, koji garantira djelotvornost.

  • tekuće sredstvo u obliku aerosola
  • učinkovito uništava drvne insekte
  • sadržava najsuvremeniji biocid

Fentin je djelotvorno sredstvo za uništavanje insekata u namještaju i antikvitetima, u različitim drvenim predmetima pa i u građevinskoj stolariji i parketu, kada ga insekti napadnu u manjem opsegu. Kada je drvo napadnuto u većem opsegu ili okuženo gljivicama truljenja, preporučujemo uporabu Belocida.

Područje primjene

Namijenjen je suzbijanju insekata u drvu u pokućstvu, antikvitetima i drugim drvenim predmetima, čak i u stambenom pokućstvu i parketu, ako ga insekti napadaju u manjoj mjeri.
Fentin upotrijebite kada na drvenim predmetima primijetite rupice, kada čujete ličinke insekata u drvu ili primijetite hrpice piljevine.
Nakon zaštite s Fentinom drvene je predmete u stambenim prostorima potrebno dodatno zaštiti s jednim od Belinkinih površinskih premaza koji ne sadrže biocide. Tako sprječavate migraciju biocida u kućansku prašinu koja
se sakuplja na predmetu, a istovremeno postižete zatvaranje biocida u drvu i onemogućavate nepotreban dodir s zatrovanom površinom predmeta. Kod zaštite antikviteta najprije se posavjetujte s restauratorima.

Upozorenje: Pri radu treba koristiti zaštitne rukavice i naočale te poštivati sva upozorenja na ambalaži.

 

Tehničke značajke

 

Primjena  uništavanje insekata u drvu
Ambalažne jedinice  200 ml
Sastav  otapala, insekticid, plin za izbacivanje aerosola propan-butan

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Belinka Fentin”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest